Çok Acil: Ne olur yardım edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xasd

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil: Ne olur yardım edin.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün telefonumun şarjı bitmişti. Acil bir işim vardı ve sim kartımı çıkarıp başka bir arkadaşımın telefonuna takıp görüşmeleri oradan yaptım. Daha sonra eve geldim, SIM kartımı taktım ve her zamanki gibi telefonumu şarja koyup açtım, fakat rehbere girmek istediğimde "Seçilen hafızalardaki kartvizitler kullanılabilir durumda değil." hatasını alıyorum ve 300'E yakın kartvizitim görülmüyor. Fakat ilginçtir, onlar beni aradıkları zaman isimleri çıkıyor.

SIM karttandır diyeceksiniz, biliyorum; fakat SIM hafızasını kullanmıyorum, telefonun kendi hafızasını kullanıyorum. Yani kesinlikle SIM'i çıkarıp takmamla ya da SIM kart ile bir ilgisi yok. Google'da aradım taradım, bir sonuca ulaşamadım. Hatta soft format attım, yine olmadı. Cihazın firmware'ini güncelledim yine olmadı... Neyi denediysem olmadı... Hard format da atmak istemiyorum, yüzlerce bilgi, ajanda kaydı, yapılacak notu vs. silinecek. Bir çözüm yolu var mıdır?

Teşekkürler şimdiden...
 


stainless steel

stainless steel

Üye
pc suite modunda dene sim kartvizitleri çıkması lazım çıkmazsa simi başka tele tak onda dene ilginç bir hata:hmmm
 

xasd

Üye
    Konu Sahibi
PC Suite'ı da denedim olmuyor. Bu arada, SIM kartvizitleri ile ilgili bir sorunum yok. Yanlış anlama oldu sanırım. Sorunum, telefon hafızasındaki, yani C:'deki kartvizitler ile ilgili.
 
waycell

waycell

Üye
hard format atmak istemiyorum diyorsun ama firmware guncelledim diyorsun nasil is anlamadim.neyse c>private>100012a5>100065ff contacts.cdb senin rehber kayitlarinin bulundugu yer.pcde acip her turlu duzenleyebilirsin duzelecektir
 

xasd

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yapınca bilgiler gitmiyor. Az önce X-plore programı ile dediğin yere baktım, fakat Private klasörünün içi boş... Diğer geri kalan tüm klasörlere, system vs. erişebiliyorum ama o klasör boş... Off... Silinmiş mi yoksa? Nasıl silinebilir...
 

hasan2741

Üye
kardes hiç bişey yapamıyosan fabrika ayarlarına dön düzelecektir muhtemelen
 

xasd

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş onu da yaptım ama olmadı. Kafayı yemek üzereyim...
 

xasd

Üye
    Konu Sahibi
En sonunda bastım hard formatı, kurtuldum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt