Çok acil bilgi lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetemcan

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil bilgi lazım
Arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum sizlere. Ben antepten bi telefon aldım. Nokia X6 diye çin malı . buna usb kablo ile bilgisayara takıyorum şarj ediyor ama bilgisayar görmüyor . bunun usb portunu açmak için telefondan ne yaptıysam açamadım şu engineer (mühendis) kodlarından başka yolu var mı ?
#110*01# *#856633# bunları denedim olmadı hiç birşey açılmıyor mevcut değil diyo ben mi yanlış yapıyorum bi yardım eden olursa sevinirim . bir de bu telefonun modeli ne firmlerini nerden bulabilirim teşekkürler şimdiden resmi atamadım kusura bakmayın hata verdi site.

kol@j

kol@j

Üye
telefonu biligsayara bağlayınca telefonda "yığın depolama" vs.. gibi seçenekler çıkması lazım...
yığın depolamayı seçersen görür...
burda bir arkadaştada var rahatlıkla yükleme yaptık bilgisayardan...

olmazsa hardformat at...

bu bağlantıda factory mod u seç...
http://www.maxicep.com/cin-uretimi-telefonlar-genel-paylasimlar/cin-mali-telefon-kodlari-160055.html

yalnız sim kartı ve hafıza kartını çıkar...
daha başka pek bir bilgim yok...
telefona yazılım yüklemek lazım gibi me geliyor aldığın yer halledebilir...

mehmetemcan

Üye
    Konu Sahibi
o kodları denedim hiç biri çalışmadı. usb kabloyu taktığım zaman bilgisayar hiç görmüyor (yeni donanım bulundu demiyor yani) telefon sadece şarj oluyor ekran da hiçbir seçenek çıkmıyor aldığım yere götüremem ben balıkesirdeyim antepe gitmem lazım :)

kol@j

kol@j

Üye
telefonu usb girişinde sorun labilir...
ya da yazılım eksiği var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt