(Çözüldü)n900 cmt flashing failed hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
(Çözüldü)n900 cmt flashing failed hatası
arkdaşlar nolur yadım edin kafayı yemek üzereyim bütün format flaşlamamda öyle hata veriyor. herşey yükleniyor en sona geliyo cmt flashing failed hatası veriyor. sim kart ve imei görmemesi cabası. eğer yapacak bişey yoksa söyleyin lütfen....
-----Eklendi-----
Arkadaşlar haftalardır uğraşıyordum sonunda başardım. Sim kart ile batarya arasına kağıt katlayıp sıkıştırdım ve kapağını zorla da olsa kapattım. Önce eski versiyonları flaşladım (cmt hatası vermedi yedi) sonra son vanilla ve pr1.3 flaşladım hem hata vermedi hem de sim kart görmeye başladı çok şükür. Kağıdı çıkarıp attım ve sim kart sorunsuz çalıştı Yalnız ikinci gün kartı görmedi ben de yine kağıt sıkıştırdım öyle açtım kartı gördü ilginç ama çalıştı : ) halbuki hiç temassızlık yok.
 


maxktr

maxktr

Üye
sen şimdi bilgisayarcı'ya gidip sim kartına baktıracaksın tamam mı?
 
bygokhan

bygokhan

Üye
kardesim gıdıp telefoncuda box ile yuklettir ime yoksa
 

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
maxktr kardeş yani kart yuvasını mı göstereyim diyorsun ? Bygokhan kardeş tlf sözde kayıtlı diye geldi acaba imei kaydı yapılmamış mıdır ?
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
yapilmistir n900'de imei problemi var. sorunun cozumu icin gerekli yonergeler zaten mevcut orada. eger hic imei goremiyorsan. eger imei gorunuyorsa o zaman btk'nin sitesinden kontrol et.
 

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
ONe- kardeşim -n900 sim kart görmüyor- konularının hepsini inceledim ve uyguladım ama işte sorun flaş atmakla geçecek bişey bile olsa flaş tamamlanmıyor zaten flaş atarken herşey yükleniyor en son cmt flashing failed diyor. Keşke çözülse. Imei ekranda görünmüyor sim kart da görünmüyor. Gerçi tlfu aldığım kişinin aramaları vs tlf bilgileri bulunuyordu yani sonradan bişeyler olmuş. Ama ne nasıl olmuş bilemiyorum. şimdi önceki tlf kullanıyorum n900 format attım kapattım öylece duruyor evde.
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
istersen meegoturkiye.org'da ayni sekilde bir konu ac orada daha fazla anlayan cikacaktir.
 

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
hmm sağol dostum dediğin gibi oraya da konu açayım
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
hmm sağol dostum dediğin gibi oraya da konu açayım

keske anlayip yardim edebilseydim. n900 alma hevesim var normalde bu ay alacaktim da malum ogrencilik param yetmedi :) eger nasip olursa nisan ayindan sonra.
 

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
hmm kardeş eğer n900 alacaksan sakın sitelerden filan alma elden al. Vallahi ben aldığıma pişman oldum. tlf 4 gündür bende ama ilk günden açıp baktım zaten dönüşü yok diye adamlar heryerini açmış kurcalamış, içi öyle bi kirli sanki toprağın altından çıkarmışlar. Halbuki sim kartı görmeme haricinde hiçbir sorunu yok demişti anlaştığım kişi. Ben de sim sorununu flaşla hallederim diyerek kabul ettim ve şimdi elimde heryeri açılmış, batarya kapağında küçük bi tırnak kırılmış, titreşim dinamosu lehimlenmiş ve dahası flaş atarken işte bu hatayı veren bi cihaz var telefon diyemiyorum. O kişi Allahından bulsun başka ne diyeyim benim enayiliğime saf niyetime geldi. Velhasıl alacaksan elden kontrol ederek al derim kardeşim.
-----Ekleme-----
Bu arada yardımseverliğinden dolayı Allah razı olsun vallahi yardım etmenden daha iyi geldi böyle demen.
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
zaten n9 kullanmaktayim meego'nun kardesi sayilacak bir sistemi var n900'un maemo. aslinda hep n900 alacaktim temizini bulamayinca ailemin de destegiyle n9 aldim. aslen istanbul'lu olmama ragmen sehir disinda oldugum icin temizini pek bulamadim. zaten numunelik bir cihaz. ikamet ettigim sehir samsun'da 1 tane satilik yok. istanbul dogubank'da satiliyor diye duydum. tavsiyene uyup oradan inceleyip elden alirim artik. gerci en son baskindan sonra kalmamista olabilir. ama suc bizim degil nokia getirdi de biz mi almadik?

senin durumuna gelince gecmis olsun tekrardan umarim yazilimsal bir sorundur kisa surede cozersin ve kullanmaya baslarsin.
 

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
inşaallah kardeşim sağolasın. N9 da çok güzel hatta süper eğer memnunsan değiştirmene gerek yok bence yine de sen bilirsin. Aynen nokia gönderdi de biz mi sıfır almadık valla. Sıfır olmayınca nerde kime güveneceğimizi bilemiyoruz. Ben de urfa akçakaleliyim burda ilk n900 benimkidir. Işte bu da öyle bi sorunlu çıktı. Yapabilecek anlayan kimse de yok buralarda ya Sabır ya Allah Hayırlısı olsun : )
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
yok degistirmek icin degil yedek telefonumu degistirmek istiyorum.

senin telefonda sanirsam simkart soketi hatasi var. n900'un ariza sorunlarini okudumda cok sakat bir telefonmus yani her yeri narin bir telefon resmen.


- - - Eklendi - - -

halbuki nokia'nin telefonlari hep dayanikli olur derler ama bi tek bu acayip cikmis.
 

vuslatsiz

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş ne diyeceğimi bilemiyorum. Nokia heralde yanlışlıkla böyle güzel bi tlf yapmış. Kendi hatasını düzeltemiyor. sanırım dediğin gibi artık yazılımsal olarak yapacak hiçbir şey yok. Meegotürkiye ve bazı yabancı forumlarda anladığım kadarıyla call radyo modülü ölmüş, anakart değişmesi lazımmış vs... Velhasıl bundan sonra artık hiç nokia almayacam. ben yıllardır hep nokia kullanıyordum memnundum herkese de tavsiye ederdim ama artık yeter vallahi sonuma geldim. Nokia her gün kendinden nefret ettiriyor.... Artık diyecek bişey de kalmadı tlfu sağlam olanları Allah bozmasın, sağlam olmayanlara da Allah sabır versin...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt