CoD: Black Ops bugün satışa çıkıyor | video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

techtakip

Üye
    Konu Sahibi
CoD: Black Ops bugün satışa çıkıyor | video


Call of Duty serisinin 7. oyunu Black Ops bugün raflardaki yerini alacak. Modern Warfare 2 ile yarışacak olan CoD: Black Ops ne durumda gelin bir bakalım...

PC için bugün-9 Kasım raflardaki yerini alacak olan Call of Duty: Black Ops, gelişiyle beraber oyunseverlerin heyecanlı bekleyişine bir son verecekken yeni dedikodulara da şimdiden ortam hazırlıyor. Bugün çıkacak olan oyunun Modern Warfare 2'nin yakaladığı ticari başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı şuanki merak konusu. Bilindiği üzre Modern Warfare 2, 15 milyon sınırını aşmış ve toplamda 1 milyar doların üzerinde gelir elde etmişti.

Önsiparişleriyle rekorlar kıran Black Ops ise Ekim ayında MW2Yi geçmeyi başardı. Ancak yapılan analizlere göre CoD: Black Ops'un toplamda Modern Warfare 2'yi geçebileceği düşünülmüyor. Black Ops'tan elde edilmesi beklenen gelir ise yaklaşık 820 milyon dolar olarak hesaplanıyor. Ancak hem oyunun reklamını yapmak hem de gelirlerini katlamak isteyen Activision, TV-lerdeki Black Ops reklamlarında Kobe Bryant'i oynatarak bunu sağlamaya çalışıyor. İşte Bryant'in gerçek silahlarla savaşırkenki görüntüleri:

kaynak:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt