Cizreye 70 mobese kamerası yerleştirilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Cizreye 70 mobese kamerası yerleştirilecek
İlçenin huzuru ve refahı için yerleştirilecek kameralar, trafik kazalarında da polisin işine yarayacak.

Polis, mobese kameraların yerleştirilmesiyle son zamanlarda ilçede yoğun bir şekilde yapılan hırsızlık olayların üstesinden de gelebilecek ve rahat bir nefes alabilecek.

Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi (KGYS) 155 ihbar hattına gelen telefon çağrılarına ve sistemin verdiği alarmlara göre görüntü izlemesi yaparken, polis merkezleri de kendi sorumluluk alanlarında meydana gelen olaylarda delil elde etmek amacıyla kameraları 24 saat boyunca canlı olarak takip edebilecek.

Emniyet birimi de kendi konularını ilgilendiren olayları takip için tüm kameralardan faydalanacak. Plaka Tanıma Sistemi ile ilçede ya da diğer illerde adli olaylara karışan otolar ile çalıntı araçlar tespit edilebilecek.

Kırmızı Işık İhlal Sistemi ve Hız İhlal Sistemi ile kurallara uymayan sürücülerin tespiti yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, ilçede yaşanan hırsızlık, trafik kazaları vb. sorunların çözümü için çalışma başlattıklarını söyledi.

Mobese sistemiyle ilgili iki hafta içinde İl Özel İdaresi'nin ihaleye çıkacağını belirten Kaymakam Sağlam, "Kameralarda son teknoloji kullanılacak.

5 ay gibi bir süre içerisinde hizmete sunulacak. Şu anda projede ilçenin belirli noktalarına 70 tane kamera yerleştirilmesi söz konusu.

Cizre’nin belirli noktalarına yerleştirilecek kameralar, ilçenin huzuru, güvenliği, trafik kazaları, asayiş ve özellikle son zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarında kullanılması uygun olan mükemmel bir sistemdir.

Biz de bu amaçla böyle bir çalışma yaptık ve inşallah en kısa zamanda kameralar yerleştirilecek.” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt