Cizre'de 3 özel harekat polisi şehit oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Cizre'de 3 özel harekat polisi şehit oldu
Cizre'de gece yarısı ilçenin bazı mahallelerinden patlama ve silah sesleri yükseldi. Nur Mahallesi'nde PKK'lılar iki zırhlı polis aracına saldırı düzenledi. Saldırıda yaralan 3 polis kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. İlçenin birçok kesiminde halen silah sesleri duyuluyor.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Cuma akşamı uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı bugün de sürüyor. Telefon ve internet hatlarının kesik olduğu ve iletişimin sağlamadığı ilçede güvenlik güçleri PKK'lılara yönelik operasyonlarını özellikle Cudi ve Nur Mahallesi'nde sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde Orhan Doğan Caddesi üzerinde açık olan bir fırına ekmek almaya gittiği belirtilen 5 yaşındaki üç çocuk Botan İmrağ, aynı yaştaki Emir İmrağ ve Murat Babayiğit, çatışma sırasında bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çocuklar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocukların polisin açtığı ateş sırasında yaralandığı iddia edildi.

4 CENAZE ŞIRNAK'TA
Cizre İlçesi'nde çıkan çatışmalar sırasında ölen Sait Çağdavul(19), Osman Çağlı (18), Cemile Çağırga (13) ile sokağa çıkma yasağı nedeniyle hastaneye kaldırılamadığı için yaşamını yitirdiği iddia edilen 35 günlük Muhammed Tahir Yaramış'ın cenazeleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan, DBP ve HDP il örgütü yöneticileri de cenazelerin getirilmesinin ardından hastaneye gitti. Cenazelerin otopsilerinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri eşliğinde toprağa verilmek üzere Cizre'ye götürüleceği belirtildi.

Şırnak'ta bugün esnaflar Cizre İlçesi'ndeki sokağa çıkma yasağı ve olaylar nedeniyle kepenklerini kapattı. Sürücüler de kontak kapatma eyleminde bulundu. Fırın ve eczanelerin dışında işyerlerinin kapalı olduğu Şırnak'ta polis sıkı güvenlik önlemleri aldı.
 
Türk-X

Türk-X

Üye
Valilik haberin doğru olmadığını söylüyor.İnşallah yoktur.

Cizre'de özel harekat polislerinin bulunduğu aracın geçişi sırasında patlatılan bomba ile 3 özel harekat polisinin şehit olduğu bilgisi haber merkezimize ulaştı. Ancak kısa süre sonra haberi yalanladı. Doğan Haber Ajansı da abonelerine 'Haberi kaynağından iptal ettiğini' duyurdu.
 

Benzer Konular

Türk-X
Cevap
1
Görüntüleme
391
zombaka
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
329
jojo_va
phasan
Cevap
0
Görüntüleme
325
phasan
UtkuGARIP
Cevap
1
Görüntüleme
444
zombaka


Üst Alt