Çinli öğrenci 3 kg ağırlığında katlanabilir çamaşır makinesi üretti

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Çinli öğrenci 3 kg ağırlığında katlanabilir çamaşır makinesi üretti




Son zamanlarda çılgın icatların yanında farklı ve hayatımızı kolaylaştıracak önemli icatlara da şahit olduk. Bunlardan birisi de geçtiğimiz günlerde Çinli bir öğrenci tarafından üretilen katlanabilir çamaşır makinesi. Boyutları ve ağırlıkları dolayısıyla yanında taşımasını bir kenara bırakalım bir yerden bir yere taşıması bile oldukça güç olan çamaşır makineleri açısından devrim niteliğinde olan bu katlanabilir çamaşır makinesi Çin'de yaşayan 21 yaşındaki Pu Qingliang isimli öğrenci tarafından üretildi ve patenti alındı.

Sadece ve sadece 3 kg ağırlığa sahip olan bu katlanabilir çamaşır makinesi herhangi bir çanta içerisinde taşınabilecek şekilde tasarlanmış ve aynı anda 5 tane kıyafeti yıkama kapasitesine sahip. Önemli beyaz eşya şirketlerinden birisi olan Haier Grouop'un da dikkatini çeken bu çamaşır makinesi devamlı olarak dışarılarda hayatını sürdürmek zorunda olanlar için çok kullanışlı.
Bunların yanında sahip olduğu elektrik motorundan gücünü alan cihaz, az miktarda su taşıyabiliyor ve bir zamanlama olmadan isteğe bağlı süreler arasında çalıştırılabiliyor.
 


ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
çinli yapar
 

OğuzcanAbi

Üye
21 yaşındaymış birde :aha:
 
Baskentliia

Baskentliia

Üye
herşeyi çinliler yapıya:turkiye:
 
mesutcinik

mesutcinik

Üye
neyin çakması bu ? :)
 
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Adamların kafa çalışiyor kardeşim :-P
 

MaxipmaN

Üye
kafası güzelmiş :D
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
3kgmı :oha:
 


Üst Alt