Cinlerin Varlığının Kanıtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cinlerin Varlığının Kanıtı
Enerji aslında bir maddedir madde de enerji. Aralarındaki fark gelip geçicidir. Çeşitli şartlarda madde enerjiye enerjide maddeye dönüşebilir. Eğer madde ışık hızıyla seyretmeye başlarsa o madde ışına enerjiye dönüşür. Tersi eğer enerji yoğunlaşır katılaşırsa ona “madde” deriz. Mesela bir taşkömürünü yakarsak o değişime uğrar ve ortaya ısı ışık (enerji) ve küller çıkar. Yani madde enerjiye dönüşebilir… Bilim adamları şu an enerjiyi yoğunlaştırıp onu madde haline getirmeye çalışmaktadırlar.
İşte cinler belli dualarla bu işleri yapabilmektedirler. Yani akıllı ışınlardan oluşan yapılarını Allah’ın izniyle belli dualarla yoğunlaştırıp görünür hale gelebilmek-tedirler.
Kuantum (Quantum) fizik teorisine göre cisimler etrafa enerji yayarlar. Fakat yayılan bu enerji akarsu gibi devamlı değil kesik kesik dalgalar halindedir. Bu dalgalar halinde yayılan enerji parçalarına kuantum denir.
Özetle madde aslında enerjinin yoğunlaşmış ( enerjide maddenin yayılmış ) halidir. Maddeyi meydana getiren bu enerjide dalgalar halinde bulunduğuna göre dalgaların meydana getirdiği bir alemde (ses ışın … dalgaları) yaşıyoruz demekten başka çare kalmaz.
Her madde dalgalar halinde yayılan enerjinin yoğunlaşmış halidir diye özetlenebilecek bu teorileri temel aldığımızda vücudundan geçen röntgen ışınların-dan habersiz olan insanın yapısı bu dalgalardan meydana geldiği açıklanan yaratılmışları ( cinleri ) nasıl inkar edemayaceği ortaya çıkar
Cinler vardır. Peki (aynı dinden olduğumuz Müslüman cinleri bir kenara bırakacak olursak ) Hıristiyan - ateist … cinlerden nasıl korunabiliriz ?
Görülmeyen ışınlardan oluşan maddeye nüfuz edebilen bu kafir cinlerden yine görülmeyen ama etkili bir kalkan oluşturan belli dualarla ( onları okurken oluşan ses-zihin dalgalarının oluşturacağı kalkanla) korunabiliriz. Bu dualar :
Euzü besmele ile
1- Muminun 97-98 : Rabbi euzu bike min hemezatiş şeyatini ve euzü bike en yahdurun.
2- Nas - Felak sureleri
3- Ayet’el - Kursi suresi
4- Abdestli dolaşmak
Her hastalığın ilacı ayrı ayrıdır… Kafir cin musallatına karşıda ilaç yukarıdaki dualardır. Özellikle uykuda (karabasan) ruh çağırma tenasüh (!) olaylarında …
CİNLERİN YAŞLARI
Hız arttıkça zaman yavaşlar… hız belirli bir noktaya ulaştığı zaman ise zaman durur. Bir örnek verelim :
Bir taşıt uzaya yolculuk yapmaktadır. Hızını ışık hızının 20 000’de biri kadar kabul edelim. Bu taşıt içindeki insan bir yıl süreyle dünyadan uzaklaşıyor. Bir sene sonra bu araç geriye dönüp dünyaya yöneliyor. Dünyaya döndüğünde kendisi için gidiş bir dönüş bir toplum iki sene geçer. Fakat dünyadaki insanlar için tam iki asır geçmiş dünya üzerinde üç nesil değişmiştir.
İşte bunun gibi yapıları gereği madde ile kayıtlı olmadıkları için daima yüksek hız içinde yaşayabilen cinler normalde 70 sene civarı ömürleri varken dünyadaki insanlarla kıyaslandığında 700 - 1000 sene yaşayabilmektedirler.
CİNLERİN YAŞAMLARI
Cinlerde insan gibi kadın erkek iki cinsten oluşur. İnsanlar gibi evlenirler. Yer içer çocuk sahibi olur savaşırlar. Ben dine inananı inanmayanı… vardır. Yaşarlar ve ölürler. Hortlak hayalet ruh çağırma uzaylı peri. Uçan daire tenasüh… gibi adlandırılan tüm görüntüler aslında cindir. Fakat batılılar cinleri bilmedikleri değiştirilmiş İncil’de günümüz Hıristiyanlığında cin konusu ve onların özelliklerinden bahsedilmediği için cinlerin göründüğü her surete batılılar ayrı bir isim (uzaylı uçan daire ruh peri hayalet….) vermektedirler. Halbuki bizler cinleri bize tanıtılan yüce Rabbimize hamd olsun ki onların bu oyunlarına gelmiyor ve onları asıl hüviyetleri ve adları ile tanıyabiliyoruz.
CİNLER İNSANLARI NASIL ALDATIR
Cinler hipnotizma ve trans esnasında büyü için kullanıldıklarında ruh(cin) çağırma seanslarında uzaylı kılığında insanla temasa geçtiklerinde… insanlara musallat olabilirler. Bedenimizi beyin vasıtasıyla yöneten ruhu bedeni veya bir rahatsızlık esnasında ( loğusalık anında çok sinirli öfkeli olduğumuz aşırı duyarlı hissi olduğumuz anlarda geceleri aşırı çıplak olduğumuz anlarda …)beynin yönetiminden uzaklaştırıp vücudun yönetim merkezini ( beyni ) ele geçirmesi ile cin çarpması cinin musallat olması gibi olaylar gerçekleşir. Cinler insanları birkaç şekilde aldatabilir :
1- Müslümanı ( cahil bilgisiz olanları) İslami gayeler görüntüsü altında o kişinin İslam’a olan yakınlığını istismar ederek kandırır.
Cinler cahil Müslümanlarla falanca evliya melek… zamanla da tanrı olarak irtibat kurarlar. O Müslüman’a yakın gelecek hakkında yalan-yanlış bilgiler getirir olağanüstü rüyalar gösterir bazı zor anlarda ona yardım ederler. Çevresindeki insanların rüyalarına girer ve o saf Müslüman’ın kendini veli olağanüstü bir kişi zannetmesine sebep olurlar. Hastaları tedavi ettirir felçlileri yürütmeye başlatırlar. Böylece o cahil Müslümanın çevresine insanlar toplamaya başlanır. Cahil insan zamanla kendini gerçekten veli olgun bir mürşit sayar ve bu sayede bir cin bir insan vasıtasıyla binlerce insana hükmeder. Türkiye’de İskender Erol Evrenesoğlu Zühre Ana Pakistan’da kadıyaniliğin kurucusu Mirza Gulam Ahmed Kadıyani… gibi.
 
  • Beğen
Tepkiler: PRHACKX, Esendağlı ve Mustafa Furkan


sucer420

Üye
Güzel bilgi için çok teşekkür ederim

lakin bayağı derinlere açılmışsın sakım boğulma :)
 
MUHAMMED ENES

MUHAMMED ENES

Üye
bismillahirrahmanirrahim ben cinlerin var olduüunu biliyorudum da ama bu şekilde şekil değiştirdiklerini bilmiyordum bilgin için teşekürler ...
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim :)
 
sx1sever61

sx1sever61

Üye
Allah bizi bütün kötülüklerden korusun.Amin....
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Güzel yazıydı sonuna kadar okudum Enes teşekkürler...

Fakat cinleri ısrarla uzaylılarla aynı kefeye koymuşsun ya helal olsun. :ehe
Batılılar hayalet derler kısaca...
Peri zaten cinin dişisine denir.

Özellikle hamile kadınlara daha çok musallat olurlar. Yatarken baş ucuna konulan Kuran, boynunda taşıdığın Cevşen de uyurken kötülüklerden korur (her zaman koruduğu gibi).
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim arkadaşın teyzesi hamile iken cinler musallat olmuş :) muska falan yazdırmışlar bir süre sonra bırakmış peşini :)
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Gördün mü? :)
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş böyle anlattı bana :) arkadaşın teyzesini nerden görücem yaw :ehe
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben cinden bahsetmiştim. :ehe
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Allah(cc) hepimizi kötü cinlerden ve insanlarda korusun..ben bir çok cin musallat olmuş insan gördüm inanın çok kötü bir olay.ve o insanları o cinlerden kurtarmakta bir okadar zor ve meşakkatli vede riskli.çünkü bu cinlerin busefer sizede musallat olması olasılığı olabiliyor.o cinlerin musallat olduğu kişiyi cinlerinden kurtarmak için hoca okuyupda cinler gözükünce(hastaya)o kişi ne hallere düşüyor ben birkaç gördüm inanın çok kötü..
 
PRHACKX

PRHACKX

Üye
Yalnız bildiğimiz gibi teoriler de bilimin zaman içerisinde güncellenmesi ile yeni şeyler keşfedilir. Bugün teori olarak
bildiğimiz yarın sadece o zamana ait bir görüşten ileri gidememiştir. Bu iş çok derin konulardır.
Bir karadeliğin yapısını incelediğimizde aslında sönen bir yıldız yoğunlaşır ve daha da yoğunlaşır öyle bir noktaya
gelir ki uzay artık bu yükü taşıyamaz. Bir bez torbayı düşündüğümüzde içine çok ağır bir şey koyduğumuzda
dayanamayıp yırtılır ve torbanın dışına çıkar. Uzay da böyle bir şeydir. Biliyoruz ki sonsuz bir boşluktan ibaret ama
bunun daha daha ötesi olduğunu aklımız almıyor. İçine çektiği yıldızı başka bir boyuta götürüyor.
Bunun gibi belki sonsuz tane boyut var. Peygamberimiz (sav.) yedi kat göğe çıktığında farklı boyutlara geçtiği
bir gerçektir. Yedi kat gök dediğimizde; dünya şekli bir basık küreden ibarettir. Güney kutbuna göre gök yukarıda
kuzey kutbuna göre yine yukarıda. Eee hangisi yukarı hangisi aşağı ? Cinler de bizim içinde bulunduğumuz boyutun
dışında... Belki bir ışın yüzmesinden ibaret ama bulunduğumuz boyutla onlara verilen boyut arasında bağlantılar var.
Onların zamanları yaşama süreleri bizim boyutumuza göre 70 yıl olabilir ama onlara göre 700-1000 yıldır orasını bile-
meyiz. Bizim boyutumuza yakın bir boyuta geçip ve görünebileceği kişinin vücudunda ne işe yaradığı bilinmeyen
bir hormon salgılar ve o gözler bir boyut ötesini görebilir hale geliyor...
Bizim boyutumuzda ışık belli bir hızla gidebiliyor ama başka boyutlarda belki de bundan milyonlarca kez daha hızlı
gidebilmektedir. Işınlanma olayı da böyle bir şeydir. Bizim boyutumuzdan farklı bir boyuta geçip o boyuttan farklı
bir noktasından çıktıp tekrar bizim boyutumuza döndüğünde bambaşka bir yere ışınlanmış oluruz. Daha yazmak
istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam... Neyse sözü burada kesiyorum. İnsana verilen belli bir zeka vardır..
Bunun ötesini insan düşünse işin içinden çıkamaz ve aklını kaybeder... Bu dünyada işimiz bittiğinde belki de
bunların hepsi bize açıklanacak(?) orasını Allah (cc.) bilir... Yazılarının devamını dilerim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt