çin üretimi ıphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eseslıgenc

Üye
    Konu Sahibi
çin üretimi ıphone
China Mobile, kendi ürettiği “O-Phone” ları Pekin’de büyük bir organizasyon eşliğinde müşteriye tanıttı.
Çin’in en büyük ve en meşhur cep telefonu operatörlerinden biri olan “China Unicom”un Apple’ın iPhone’u ile anlaştığını piyasaya duyurmasının hemen ardından, bu şirketin en ezeli rakibi”China Mobile”, kendi üretimi olan “O-Phone”ları Pekin’de büyük bir organizasyonla halka tanıttı.
Anadolu Ajans’ının haberine göre:
“CCTV’nin (Çin Merkez Televizyonu) haberine göre, China Mobile’ın LG, Lenovo, Dopod ve Dell ile ortaklaşa ürettiği ve 10′dan fazla modeli olan O-Phone, China Mobile tarafından bağımsız olarak geliştirilen “Open Mobile System” adlı işletim sistemini kullanıyor.
Dünyanın en büyük servis sağlayıcısı olan “China Mobile”, kendi 3G teknolojisine uygun telefonunu ve kendi işletim sistemini üreterek, iPhone ile henüz başlamamış olan, ülkedeki 3G çekişmesini ateşledi.
Şinhua ajansında yer alan haberde de O-Phone’nun Çin’in “smart phone” alanındaki boşluğunu da doldurduğu, geliştirilen yeni işletim sisteminin mobil internet bağlantısında ülkedeki en hızlı sistem olduğu kaydedildi.
Dünyada bir servis sağlayıcısının ilk kez işletim sistemi ürettiği belirtilen haberde, bu sayede firmanın Asya’da kazanç hızını artıracağı kaydedildi.
Çin genelinde 2 bin 161 kişinin katılımıyla yapılan araştırmalara göre, katılımcıların yüzde 51′i, O-Phone’un muadillerine göre “en güçlü” internet sağlayıcısına sahip olduğunu düşünüyor.”
Anlaşılan her üretimin birebir aynısını üretmekte üstüne olmayan Çin, IPhone’a rakip olarak ürettiği O-Phone ile piyasada yer edineceğe benziyor. Türkiye’de rabet görüceğine eminim fakat aynı şeyi Amerika için söyleyemiyeceğim. Çünkü IPhone, Amerika’da oldukça fazla bir kitleye sahip, OPhone’nun Amerika hedefi yok ise, belirlediği pazarda yerini alabilir.

----------Eklendi @ 22:54:27 ---------- Yazıldı @ 22:52:44 ----------

:angry::vur:pro::off:Emeğe saygı beğenirseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: hoss

hoss

hoss

Üye
teşekürler :oke:

ues

Üye
çin malı ıphone lar piyasada dolu ve daha ucuz bunlardan kaçak sadece ama sorun imei değiştirme programı var nede olsa :D

eseslıgenc

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Arkadaşlar Öyle Düşünmeyin Ama Herşeyin Orjinali Daha Güzeldir Lütfen :) :bigstar:

Ocean258

Ocean258

Üye
çok kotu bu telefonlar ya... kaçak telefon almak buyuk risk parayı çöpe atmısta olabılıyor ınsan ufak bı arızadan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt