Çin işi Japon işi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Çin işi Japon işi!


Ligde ve Avrupa'da oynadığı son 4 maçtan da büyük hayal kırıklığı ile ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in "Rüya takım değiliz, eksiklerimiz var." açıklamaları kadronun tam olarak yeterli olmadığı şeklinde yorumlandı. Sezon başı transfer döneminde özellikle sol bek ve orta saha transferine yönelen ancak bu mevkiilerde beklenen hamleleri yapamayan sarı-kırmızılı yönetim, ara transfer döneminde ekonomik bir bütçe ile bir ya da iki transfer yapmayı planlıyor.

Hakan Balta'nın sakatlık sürecini atlatamaması ve Riera'nın da sol bekte istenen performansı verememesinden dolayı sol bek arayışına giren sarı-kırmızılı yönetim; oyunun iki yönünü de oynayabilecek sürpriz bir transfer araştırması içine girdi. Yapılması planlanan iki transferi bütçesini fazla zorlamadan tamamlamak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bu planlama çerçevesinde iş ortağı Nikon'dan hem finansal hem de stratejik destek alabileceğinin sinyallerini verdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Refik Arkan'ın Nikon ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından yaptığı "Asya'dan transfer yapabiliriz" açıklaması ve teknik direktör Fatih Terim'in "Kagawa da istediğimiz oyunculardan biriydi" ifadeleri rotanın Asya pazarı olduğunu işaret etti.

Transfer döneminde bir süre CSKA Moskova'nın Japon yıldızı Keisuke Honda ile ilgilenen Galataray, yıldız futbolcunun yüksek maliyetinden dolayı transferi askıya almış ve rotasını Kagawa'ya çevirmişti. Kagawa'nın Manchester United'a transfer olmasının ardından da Asyalı futbolcular üzerindeki araştırmasına durduran sarı-kırmızılı yönetim, iş ortağı Nikon'dan aldığı transfer desteğini ara transfer döneminde kullanarak büyük bir sürprize imza atabilir.
 
Jitou

Jitou

Üye
Tak fişi bitir işi:d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt