Cimbomun Sasasi Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Cimbomun Sasasi Var
Cim Bom'un Sasa'sı var!
Sezona taraftarı önünde başlayan Galatasaray, Konyaspor karşısında yeni transferi Sasa İliç ile sonuca gitmeyi bildi.Şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği açılış haftasında Galatasaray yeni transferi Sasa İliç'in attığı gollerle coştu.

Karşılaşmanın hemen başında attığı kafa golüyle Galatasaray'ı öne geçiren "Süper Sasa", ikinci yarının başlarında attığı akıl dolu golle galibiyeti perçinleyen imzayı attı.

İlginç pankartlar...

Birinci Süper Futbol Ligi'nde 2005-2006 sezonuna Konyaspor maçıyla start veren Galatasaray, seyircisinin desteğini aldı.

Ali Sami Yen Stadı'nı dolduran yaklaşık 15 bin taraftar, ısınmak için Galatasaray'ın sahaya çıkmasıyla birlikte tezahüratlarını artırarak takımlarına destek verdi.

Sarı-kırmızılı futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, maç öncesi oyunculara moral verdi.

Tribünler yönetim konusunda ikiye bölündü

Taraftarlar futbolculara destek vermelerine karşın, özellikle açık tribündeki seyirciler maçın başlamasına dakikalar kala yönetim için, "İstifa da bir hizmettir" pankartı açtı.

Sarı-kırmızılı taraftarların yan yana açtıkları pankartlarda ise şunlar yazılıydı: "Sahip Som nerede?", "Şampiyonlar Ligi nerede?", "Pires nerede?", "Ada nerede?", "Büyük kaptan nerede?".

Bu pankartla birlikte "Yönetim istifa" sesleri de açık tribünde duyulurken, numaralı tribündeki taraftarlar ise yönetime destek verip, açık tribüne tepki gösterdi.

Bülent unutulmadı

Galatasaray'da yeni sezon için sözleşme yapılmayan ve jübile önerisi yapılacağı açıklanmasına karşın henüz bir girişimde bulunulmayan Bülent Korkmaz'ı taraftarlar unutmadı.

Taraftarlar tribüne, Bülent Korkmaz'ın üzerinde forması numarası olan '3' yazan bir pankartını asarlarken, ayrıca, "Gemiyi En Son Kaptan Terkeder! 3", "Hanginiz Bülent Kadar Galatasaraylı'sınız", "3, Bin Asır da Geçse Seni Asla Unutmayacağız" ve "Bu Taraftar Seninle Korkmaz' pankartları açtı.

Altan, eski takımına karşı

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Altan, sezonun ilk maçında eski takımına karşı oynadı.

Sezon sonunda Konyaspor'dan transfer edilen Altan, yeni sezonu bu kez sarı-kırmızılı formayla Konyaspor karşısında açtı.

Saidou ilk 11'de

Sarı-kırmızılıların geçen sezon ortasında kiralık olarak verdikleri ve bu sezon başında da göndermek için yoğun çaba sarfettikleri Kamerunlu oyuncu Alioum Saidou, Konyaspor karşısına ilk 11'de çıktı.

Beklenen transferleri yapamayan Galatasaray'da Saidou, çalışmalardaki performansıyla göze girerek teknik direktör Eric Gerets'in ilk 11'deki tercihi oldu.

Canaydın basın tribününde

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Konyaspor karşılaşması öncesi basın tribününü ziyaret etti.

Canaydın, basın mensuplarının ellerini sıkarak yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.

Batista'ya sevgi gösterisi

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Batista'ya sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesi sevgi gösterisinde bulundu.

Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımında forma giydikten sonra Konyaspor'a transfer olan Brezilyalı oyuncuya taraftarlar, ısınmak için çıktığı sahada tezahürat yaptı.

PAF'lar galip

Galatasaray ile Konyaspor PAF takımları arasında yapılan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 5-2 kazandı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki maçta sarı-kırmızılıların gollerini Özgürcan, Halil, Mehmet, Serhat ve Mülayim kaydetti.

İnternet artık ücretli

Ali Sami Yen Stadı'nda geçen sezon ücretsiz olarak basın mensuplarını kulandığı kablosuz internet (wireless) hizmeti kaldırıldı.

Türk Telekom yetkilileri, Ali Sami Yen Stadı'nda kablosuz internet hizmetinin artık ücrete tabii olduğunu ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın statlarında süren ücretsiz uygulamanın ise kulüplerin ücreti üstlenmelerinden kaynaklandığını söylediler.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maçı izlemedim ama sanırım iyi oynamış... :ehe:
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
ben izledim golleri gercekten guzeldi
ii verkaclara girdi
gol haricinde sadece tek pas yapti
pek gosteremedi kendini
calim atmadi hic:(
 
Quattro

Quattro

Üye
Yani bırakında adam güzel oynasın.. Zaten adam akıllı bir onu transfer ettiler oda oynamazsa gs liler hepten çıldırır.... :huhu: :D
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
neyse adamın ilk maçında iki qol birden atması da ayrı bi qüzellik tabi :huhu:
 

ardaca

Üye
revivo da ilk maçta hat-trick yapmıştı. sonu benzemez inşallah.
 
Caine

Caine

Üye
ben gsli olarak iyi topcu diyecem ama adamın kanı soguk bea. inşallah futbolu guzel olur cunku gollerden ve ilk 5 dakikadan sonra ortada yoktu. hasan şaşı izlemek ayrı bir guzellik tabi :)
 

ardaca

Üye
bunun da parasını ödeyememiş galiba gs. 325 bin euro vermesi gerekirken 100 bin vermişler. kaynak aranıyormuş. (kaynak milliyet)
 
SANCAR

SANCAR

Üye
Originally posted by ardaca@Aug 9 2005, 11:00 AM
bunun da parasını ödeyememiş galiba gs. 325 bin euro vermesi gerekirken 100 bin vermişler. kaynak aranıyormuş. (kaynak milliyet)
[post=126998]Quoted post[/post]​

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
 

AntiTuk

Üye
iliç için fazla bişi söyleyemicem çünkü daha zaman ihtiyacı var eski takımından tamamen farklı bi sistemle oynuo,ama hasan mükemmeldi inşallah yine bozmaz kendini daha ii olarak devam eder :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt