Cimbom Cıldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Cimbom Cıldırdı
Cim Bom çıldırdı
Galatasaray, Robert Pires konusunda elindeki son kozu da oynadı... Dünyaca ünlü Fransız yıldızı Türkiye'ye getirmek için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Sarı-kırmızılı ekip, daha önce Pires'i 3 yıllığına renklerine bağlamak istemişti. Ancak yıldız futbolcu bu teklifi kabul etmeyince yeni bir formül bulundu. Pires'e aynı meblağ 2 yıl için önerildi.

B PLANI, GONZALEZ
Bu müthiş teklife cevap bekleyen Galatasaray'da asbaşkan Turgay Kıran da Pires için çok uğraştıklarını doğruladı. Kıran, "Uzun süren temaslarımızın sonucunda bu oyuncuyu kadromuza katacağımıza inanıyoruz. Ama Pires transferi gerçekleşmezse B planımız da hazır. Taraftara mutlaka bir yıldız hediye edeceğiz. Bu konuda herkes rahat olsun" dedi. Turgay Kıran'ın bahsettiği B planının Arjantinli Kily Gonzalez olduğu öğrenildi. Direnci yavaş yavaş kırılan Pires'in menajeri aracılığıyla bugün kesin bir cevap vermesi bekleniyor. 2 yılda 8 milyon euro gibi astronomik bir rakam alacak olması 31 yaşındaki yıldız oyuncuya çok cazip geliyor. Başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco, bugün Pires'in menajerini ikna turuna çıkıyor.

DENGELER BOZULUR MU?
Ödemelerinde sık sık sorun yaşayan sarı-kırmızılı futbolcuların bu transfere nasıl yaklaşacakları ise merak konusu. Özellikle yabancı futbolcular sözleşmelerine "gecikme olmayacak" şartı koyduruyor. Yabancılara sağlanan bu ayrıcalıklar, geçen yıl büyük özverilerde bulunan Türk futbolcular tarafından tepkiyle karşılanıyor. Geçtiğimiz yıllardaki Jardel örneği de yöneticileri korkutuyor. Brezilyalı golcü, takımdaki diğer oyuncuların çok üstünde bir rakama, yıllık 3 milyon dolara anlaşmış, parası nı da diğerlerinin aksine düzenli bir şekilde almıştı.
 


raikkonen_1

Üye
galatasaray kesin kararlı gibi bi yabancı yıldız getirme konusunda
 

useless84

Üye
bencede en az bi yıldız alınmalı ligimiz şenlensin :artı:
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
ewet artik yildiz oyuncumuz alinirsa cok ii olcak
galatasaray her zaman cok guclu ama parasizliktan dogan
yildiz alamama olayi geri plana dusuruo
insallah aliriz ii bi yildir oyuncu

balo bu gece
bakarsiniz birilerini gorebiliriz orda
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Pires G.Saray'a sıcak!..
Arsenal'in 32 yaşındaki ünlü orta saha yıldızı Robert Pires, kendisini ısrarla isteyen Galatasaray'ın teklifiyle ilgilendiğini açıkladı. Arsene Wenger'in 2000 yılında Marsilya'dan Arsenal'e getirdiği Fransız oyuncunun gelecek yaz kulübüyle olan kontratı sona eriyor. Pires, İngiliz kulübünden kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzalamasını isterken, oyuncunun yaşı nedeniyle Arsenal bu teklife sıcak bakmıyor.

Galatasaray'dan teklif aldığını doğrulayan Fransız yıldız, "Öneri çok ilginç. Bunu değerlendireceğim. Bana üç yıllık anlaşma teklifi ediliyor ve bunu çok ciddiye alıyorum" diye konuştu.
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
kardes yazdıqın haberlere kaynak da yazda
yanlış olmasın ok? ;;)
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
kaynak : SUPERSPOR.COM
ok
 

yuubi

Üye
aldık alacağız demeden artık birkaç yıldızı bünyesine eklerse gayet iyi olacak yoksa sonumuz hazin.
 

_KadirşinaS_

Üye
e hadi artık transfer sezonu bitecek be. Ulan diril biraz canaydın diril bee :off:
 
serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
R.Pires le nu iş bitmiyor.Bencedengeler alt üst olur.Çünkü galatasaray herzaman futbolcusuna parayı geç veriyor.R.Pirese zamanında verecek ve baya bir yüksek meblaa var ortada.Valla ben futbolcu olsam moralim bozulur oynayamam yani
 

DefectoR

Abi, hani bu galatasaray'da para yok tu? Nerden buluyo bu paraları yaw
 

raikkonen_1

Üye
Originally posted by NUMANSABİT@Aug 4 2005, 09:46 PM
e hadi artık transfer sezonu bitecek be. Ulan diril biraz canaydın diril bee :off:
[post=123581]Quoted post[/post]​


+:nono:
 

raikkonen_1

Üye
Gerets: "Bu böyle gitmez!"

Galatasaray Teknik Direktörü Gerets sonunda patladı.. Belçikalı hoca, spor direktörü Bülent Tulun'la yaptığı görüşmede yönetime "Şampiyonluğa oynamak istiyorsak iki önemli eksiğimizi kapatmamız gerek" dedi..





G.Saray Teknik Direktörü Gerets sonunda patladı. Belçikalı hoca, spor direktörü Bülent Tulun'la yaptığı görüşmede yönetime "Şampiyonluğa oynamak istiyorsak iki önemli eksiğimizi kapatmamız gerek. Biri orta sahanın solu diğeri sağı. İyi forvetlerimiz var. Forvetlerimizin beslenmesi için böyle oyunculara ihtiyacımız olacak. Benim elimde sihirli değnek yok ancak bazı şeyler yapılırsa başarı gelir" mesajını yolladı.

Kaynak: (Sabah)
 

raikkonen_1

Üye
Gelebilirim

Robert Pires 'Transfer teklifi başkandan geldi. Bunun üzerinde düşünüyorum. Kesinlikle Galatasaray’a ‘hayır’ demiş değilim.'
05.08.2005
 

raikkonen_1

Üye
Gelebilirim

Robert Pires 'Transfer teklifi başkandan geldi. Bunun üzerinde düşünüyorum. Kesinlikle Galatasaray’a ‘hayır’ demiş değilim.'
05.08.2005


‘İlgi çekici bir öneri’
Galatasaray’ın uzun süredir peşinde koştuğu Robert Pires, Fransız Le Parisien gazetesine transferin içyüzünü açıkladı... Sarı-Kırmızılı ekipten çok cazip bir teklif aldığını doğrulayan Fransız yıldız şunları söyledi: “Transfer teklifi başkandan geldi. Gerçekten ilgi çekici bir öneri sundular. Bunun üzerinde düşünüyorum. Üç yıllık sözleşme teklifi de güven veriyor. Kesinlikle Galatasaray’a ‘hayır’ demiş değilim. Kapıyı kapatmadım.”

Van Persie bombası!
Diğer yandan teknik direktör Eric Gerets, Arsenal’den Hollandalı Robin Van Persie’ye de kanca attı. Pires’e alternatif olarak genç yıldızın adını yönetime veren Gerets’in, “Bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğunu biliyorum ama Van Persie’yi takımımda görmek isterim” dediği öğrenildi. İki sezon önce Hollanda’nın Feyenoord takımından Arsenal’e gelen Van Persie, orta sahanın solunda oynuyor.





;;)
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
bence gelsin cimboma bayagıdır kaliteli oyuncu gelmiyo :D
 

oteb

Üye
Arkadaşlar siz Pires olsanız ve bir başka Fransız futbolcu olan Ribery'de kısa bir süre önce ödemeyle ilgili bir problem çıkmış olsa Galatasaray'a gelir misiniz. Ben olsam gelmem...
 

aliekmel

Üye
şu piresi alamadınız gitti ya fenerbahçe alsın size versin piresi :ehe:
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam gelirim
riberiynin 1senede 3 takim degistirdigini unutmayalim
 

hhzonki

Üye
Rober Pires gelsede olur gelmesede. takımı bir kişi kurtaracak değilya. futbol takım oyunu..... :P
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt