Cim Bomun Listesindeki 2 Bomba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Cim Bomun Listesindeki 2 Bomba
Avrupa’da yeni bir tarih yazmaya hazırlanan Galatasaray kolları sıvadı. Başkan Özhan Canaydın, "Aslan'ın Avrupa'da kükreme zamanı geldi" dedi.Cim Bom'un listesinde dünyaca ünlü iki ismi aldı:
16 Mayıs 2006 09:25
<div align="center"></div>

SIKI DUR AVRUPA ŞAMPİYON GELİYOR
Galatasaray, ligde mutlu sona ulaştı, camia tarihinde hiç bu kadar sevinmedi, hele kupanın ezeli rakip Fener&#8217;in elinden alınması Sarı-Kırmızılılar&#8217;ın mutluluğunu ve coşkusunu katladı ve başarı çıtası tekrar yukarı çıkarıldı. Başkan Özhan Canaydın&#8217;ın &#8220;Artık tek düşüncemiz Şampiyonlar Ligi&#8217;nde başarılı olmak, derece yapmak... Bize bu yakışır. Yeni zaferler için kolları sıvadık. Aslan kükremeye hazır&#8221; sözleri zafer içindeki Sarı-Kırmızılılar&#8217;ın yüreğini kabarttı.


Dört sene üst üste şampiyon olduk Avrupa&#8217;nın kralı olduk. Gerçekleri tarih yazar tarihi de G.Saray... Bir sezon boyunca tribünlerin söylediği ancak şimdi futbolcuların tribünlere söylettiği bu tezahüratın açılımını Başkan Özhan Canaydın açıklamalarıyla ve iddialı demeçleriyle destekledi. &#8220;Keyfimden uyumadım. Tertemiz bir şampiyonluk kazandık. Pırıl pırıl bir lig geçirdik&#8221; diyen Canaydın&#8217;ın şampiyonluk zaferi sonrasında soyunma odasında söylediği sözler G.Saraylılar&#8217;ı bir hayli duygulandırdı. Futbolcuların &#8220;En büyük başkan bizim başkan&#8221; tezahüratlarıyla karşılanan Canaydın&#8217;ın duygu yüklü sözleri herkesi etkiledi.

KÜKREME ZAMANI

Taraftarlarının içinden gelerek kendisine bağıramadığını açık yüreklilikle dile getiren Canaydın, futbolcularına başarılarından dolayı ve kendisini sevdirmeye başladıkları için teşekkür etti ve yarınlarla ilgili düşüncelerini bir bir açıkladı. Şimdiden yeni sezona yönelik olarak kaynak bulduğu öğrenilen ve önemli transfer yapmayı planlayan Canaydın &#8220;Bizim için şimdi Avrupa&#8217;da başarı zamanı. Aslan&#8217;ın Avrupa&#8217;da kükreme zamanı geldi. Şampiyonlar Ligi&#8217;nde iyi bir derece yapıp eski günlerimize dönmek hatta geçmek istiyoruz&#8221; dedi. Cumhurbaşkanı, Başbakan, meclis başkanı ve bakanlar olmak üzere bir çok kesimden tebrik telefonları aldığını belirten Canaydın, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım&#8217;ın da kendini tebrik edeceğine inandığını söyledi.

İŞTE 2 BOMBA

Avrupa&#8217;da yeni bir tarih yazmaya hazırlanan Cim-Bom&#8217;un gündeminde iki ünlü isim var. Arjantinli orta saha oyuncusu Veron ve Danimarkalı Gravesen...

Yönetim iki yıldızı da almakta çok kararlı G.Saray şampiyon oldu, kasa doldu, Şampiyonlar Ligi vizesi alındı ve yarınlara daha bir umutlu bakılmaya başlandı. Avrupa Fatihi&#8217;ni kükretmek için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar&#8217;da yönetim dünyaca ünlü iki yıldızı listesine aldı. Cim- Bom&#8217;un yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Saidou ve Heinz&#8217;in yerine Veron ile Gravesen&#8217;i almak için şimdiden çalışmalara başladı.

SES GETİRECEK

Kurulu kadrosunu fazla bozmak istemeyen ve bunlara çok önemli isimler katarak tekrar Avrupa&#8217;da şahlanmaya hazırlanan Sarı- Kırmızılılar&#8217;da yönetimin transferde geçen sezonlara oranla daha cömert davranıp camianın beklentilerine yanıt vereceği öğrenildi. Bu isimlerin olmaması halinde ise yine listede Zenden ve Sorin gibi isimlerin bulunduğu ve bunların bir an önce sonuçlandırılacağı ifade edildi.
 
SALVADORE

SALVADORE

Üye
imza önemli imza atılmadıkca bombaların önemi yok teşekkürler haberci
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt