Çilek yerine başka meyve!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Çilek yerine başka meyve!


Transfer konusunda önemli ipuçları veren Aysal, “Galatasaray’da transfer durmuyor. Böyle bir talep gelecekse önümüzdeki günlerde gelmeli ki, bütçemizi yapalım. Transferden kaçmıyoruz. Bu çilekten başıma çok şey geldi. Yavaş yavaş başka bir meyve bulmalıyım. Masama bile çilek getirtmemeye başladım” ifadesini kullandı. Transferle birlikte 22 milyon Dolar’lık bir yatırımları olduğunu kaydeden Başkan, “Bu, uzun vadeli olarak yapıldı. Bu sene yandı diye bir şey yok. Bu temeli attık. Seneye 2. kat, sonra 3. kat, koca bina olur. Sonra da kimse bizi Şampiyonlar Ligi’nden atamaz. 22 milyon çok büyük değil. Süreklilik istiyoruz” açıklamasını yaptı.
Q7 transferinde son durum Ünal Aysal, Quaresma transferiyle ilgili olarak da, “Quaresma ile ilgilendik. Beşiktaş ile temasta bulunduk. Ama şartlar oluşmadı. Şu anda planımızda yok ve düşünmüyoruz da” diye görüş bildirdi.

‘Tatmin oldum, çalışıyorum’

“Biz dünyanın büyük takımlarında olan imkanları bulunca başa baş gelebiliriz. Geldiğimiz noktada şu an için Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarsak gereğini yapmış olacağız. Ancak takım beklemediğimiz bir başarı gösterir ve ilerlerse bundan mutlu oluruz. Benim beklentim gruptan çıkmasıydı, sonrası onlara kalmış bir şey. Ben kendimi tatmin olmuş hissedebilirim ve gelecek senenin çalışmasını da yapmaya şimdiden başladım.”

‘Melo moralimizi düzeltti’

“Futbolda değil, hayatta her zaman yüzde 30 şans, kalan yüzde 70 de bilgi, tecrübe vs... O yüzde 30 şans unsuru muhakkak işledi ki, bunun Melo’nun başına gelmesi güzel oldu. Melo son günlerde fazla sorgulanan kaliteli bir oyuncu. Böylece onun morali de düzelmiştir, ama bizim moralimiz daha da düzeldi. Melo’yu kutlamak lazım.”

‘Öztürk’le hiçbir sorun yok’

“Adnan Öztürk’le hiçbir sorunumuz yok. Zaten olursa yollarımızı ayırırız. En son yönetim kurulu toplantısında görüştük. Çok da iyi bir iletişimimiz var.”

‘Fatih Terim benim gururum’

“Meyve veren ağaç taşlanır. Fatih hoca meyveli bir ağaç. Hayatı boyunca kazanmış ve kendini buna adamış bir insan. Aslında örnek alınması gereken bir spor adamı. Ama camiamızdaki bütün fertler aynı olgunlukta değil. Fatih hocaya karşı ne kadar saldırı olursa o kadar yükselir. Saygınlığı tartışılmaz. Onunla çalışmak benim için de gurur kaynağıdır.”

‘Öncelik stat çatısı değil’

“Arena’nın kapanması sadece sosyal felaketlerde faydalı. Maçlar sırasında yüzde 95 zaten buna izin vermiyor. Çimlerin ayakta kalması için ışık alma sorunu var. Biz ışığın azalması değil, artırılması için proje yapıyoruz. Bu çalışmalara bakınca, çatının kapanması diye bir önceliğimiz yok. Stadımız yeni bir yapı olduğu için beton devamlı oturuyor.”

‘Aziz Yıldırım’ı bekliyoruz’

“Kulüp başkanları genelde aşırı sert konuşan kişiler. Benim yapımda bu yok. Ben sadece Galatasaray Başkanı değilim, aynı zamanda sporseverim. Kimseyle kötü olmak istemiyorum. Fenerbahçe Başkanı’nın bizim sahamızda maç seyretmesi gayet doğal. Bu, konukseverliğin en basit durumu zaten. Biz de onları layık olduğu şekilde ağırlayacağız.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
280
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
294
alaStar


Üst Alt