Cildinizin Güzelliğine Tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Cildinizin Güzelliğine Tavsiyeler
Bayanlar her zaman ciltlerinin sağlılı genç ve taze görünmesini sağlamaya çalışırlar. Ancak çoğu zaman bunun için birçok kozmetik ürününü tercih ederler. Oysaki küçük dikkatler ve doğal detaylarla da iyi bir cilde sahip olabilirler.
Her gün güneş kremi kullanmak belki bir kozmetik ürünü örneği ama böyle bir ilgi cildinizin yaşlanmasına karşı uygun bir bakım ve koruma sağlar.
Cildiniz için gece rejimi uygulamak oldukça önemlidir. Hemen her kadının bir gece kremi ya da gece bakımı vardır. Önemli olan kullandığınız ürünü veya ürünleri yatma saatinizden 1 saat önce kullanmaktır. Bu sayede deriniz faydalı bir şekilde ürünü emecektir.
Düzenli olarak egzersiz yapmak cildinize sağlıklı parlaklık ve doğallık sağlayan besin ve oksijen akışını arttıracaktır.
Kullanacağınız ürünleri dikkatle seçmelisiniz; çünkü her cilt tipi farklıdır ve sizin için hangi ürünün en uygun olduğunu mutlaka bulmalısınız. Aksi takdirde kötü etkiler ve sivilceler görülecektir.
Makyaj yapmamak neredeyse imkansız ama asla makyajınızla uyumamanızı tavsiye ediyoruz. Cildiniz için hiç doğal bir durum değildir. Yaşlanmaya karşı var olan deri rutininizi kötü etkiler ve akne oluşumuna neden olur.



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt