çikolata çocukları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
çikolata çocukları
sviçre'nin provokatif gazetesi Blick, dünkü sayısında Fatih Terim'i döner yapıp, Hakan Yakın'a kestirdi ve 'Bugün öyle ya da böyle kebap var' manşetini attı. Blick'in alaycı tavrına millilerimiz maçta tokat gibi cevap verdi!

DÜN demiştik! "TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR" diye! Millilerimiz ile alay eden, Fatih Terim'i 'kebap' yapan Blick gazetesine Fotomaç'ın bu kapağı, kapak olsun! İsviçreliler'e 'Tokat Kebabı'nı yedirdik, 'İsviçre Çikolatası'nı ham yaptık! 'ÇİKOLATA ÇOCUKLARI'na unutamayacakları bir ders verdik! Millilerimizi küçük görme cüretini kendilerinde bulan İsviçreliler'i 'İSVİÇRE ÇAKISI' ile böyle resmettik!

İlk yarıda bardaktan boşanırcasına yağan yağmur futbolumuzu olumsuz etkiledi. 32'de Hakan Yakın'ın golü ile geriye düştük. İkinci devrede yağmurun dinmesi ile millilerimiz coştu! 57'de Semih skoru eşitledi. 90+2'de Arda tarihi zaferi getirdi: 2-1. Bu galibiyetle çeyrek final yolunda dev bir adım attık. Ama 15 Haziran Pazar günü Çek Cumhuriyeti maçını kazanmak zorundayız! Goller Türk işi, biz bitiririz bu işi!

ÇEK CUMHURiYETi iLE BERABERE KALIRSAK DiREKT PENALTILARA GiDiLECEK
Gruptaki son maç öncesi ince hesaplar devreye girdi! Çünkü şu anda Çek Cumhuriyeti ile puanımız, attığımız ve yediğimiz eşit! Çekler'i yenersek çeyrek finale çıkacağız! Maç berabere biterse UEFA kuralları gereği maçta 15'er dakikalık uzatmalar oynanmayacak ve çeyrek finalist penaltı atışları ile belli olacak!

***​

Tarihi zafer

2000'de Belçika'yı, 2002'de ise Japonya ve Güney Kore'yi kendi sahasında deviren ay-yıldızlı ekibimiz dün gece de İsviçre'yi evinde yıktı.

Milli Takımımız, EURO 2008'de "tamam mı devam mı" maçında İsviçre ile nefes kesen bir mücadele yaptı. Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Hakan Yakın'ın attığı golle 1-0 geriye düşen ay-yıldızlı ekibimiz, beraberlik golünü bulmak için inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi.

BİZ BUNU HEP YAPIYORUZ
Millilerimiz
57'de Semih'le beraberliği yakalarken, uzatma dakikalarında Arda'nın muhteşem golüyle galibiyete ulaştı. Milli Takımımız 2000 Avrupa Şampiyonası'nda ev sahibi Belçika'yı, 2002 Dünya Kupası'nda ev sahipleri Japonya ve G. Kore'yi mağlup etmişti.
 


Hellboy®

Hellboy®

Üye
Heheh Bir Baba Kebab Herkez Haddini Bildi :D
 
blackmetalic

blackmetalic

Üye
biz hiç kimse hiç bir zaman hafife almamalıdır alınırsa hemen cevabımız hazırdır..........
 
schumici

schumici

Üye
isviçre çikolatasıda pek güzelmiş:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt