Çift sim kart destekli HTC E1 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Çift sim kart destekli HTC E1 resmi olarak duyuruldu
Geçtiğimiz dönemde HTC sunduğu modellerle adını duyurmuştu. İlk 1080p HD ekrana sahip olan akıllı telefon modellerini duyurarak, yeni bir döneme ilk geçiş yapan firma olan HTC, geçtiğimiz ay da yeni amiral gemisi HTC One‘ı resmi olarak duyurmuştu. İlgi çeken tasarımı, HD ekranı ve diğer üst seviye donanım bileşenleri ile dikkatleri çeken HTC One‘ın haricinde başka model duyuruları da geliyor.



Tayvan kökenli teknoloji devi HTC‘den yeni bir duyuru daha geldi. HTC E1 olarak adlandırılmış olan yeni akıllı telefon çift sim kart desteği sunuyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 1.15Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden alan model 4.3″ büyüklüğünde WVGA çözünürlükte Super LCD2 dokunmatik ekran barındırıyor. Diğer özellikler ise 5MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, 8GB dahili veri kapasitesi ve 1GB sistem belleği olarak sayılabilir.

HTC E1 Google Android 4.1 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. HTC Sense 4+ arayüz ve Beats Audio desteğine sahip olan akıllı telefon Çin’de ön siparişe sunulmuş durumda, fiyatı da 225€ olarak belirlenmiş. Çin dışında ki ülkeler için ise bilgi bulunmamakta.

 


fk555897

fk555897

Üye
Fiyatı çok uygun.
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben beğendim.
 

nkrgz

Üye
Türkiye'de pek alan olmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt