Uygulama Chrome browser izinler ve mobil ödeme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
Chrome browser izinler ve mobil ödeme sorunu
İki gün önce chrome browser üzerinden bir filmin Trailer ini izlemek için girdiğim web sitesinde, açılır pencere - pop up lar sayesinde funtooneza adında bir abonelik türk Telekom mobil ödeme servisi aracılığı ile aktive edilerek faturama 14 Tl/hafta yansıtılacağı sms i aldım. Telefon ile arayarak bunu iptal ettim ama aklıma takılan esas soru şu: chrome izinlerinde sms gönderme arama yapma veya telefon numaramı görme gibi bir izin olmamasına rağmen benim telefon numaramı chrome neye dayanarak ilgili bu servislere bildirdi. Chrome un hiç de güvenli olmadığını düşünüyorum ve nasıl daha güvenli hale getirilir merak ediyorum?
 


KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bilgisayarına virüs bulaşmıştır. Temiz tarattır sistemini güncel antivirüs yazılımları ile. Chrome u sil tekrar yükle ama bütün ayarları sıfırlanmış olarak kur. Yine düzelmezse sistemini formatla. Benim de chrome bir kere bozulmuştu windows u formatladım düzeldi.
 
PALA.

PALA.

Üye
Mobil veya desktop sürüm fark etmez tarayıcıda şifrelerinizi kaydet, beni hatırla gibi özellikleri kapalı tutun.
3.taraf verilerimizi kullanarak bunu yapabiliyor bazı siteler. Açılır pencereleri mutlaka engelleyen tarayıcılar kullanın...
 


Üst Alt