Chelsea başkanı Torres'in arkasında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Chelsea başkanı Torres'in arkasında
Chelsea Başkanı Ron Gourlay, Fernando Torres'in takımdan ayrılacağına yönelik çıkan söylentileri yalanladı.

Geçtiğimiz yıl Liverpool'dan 50Chelse milyon pound karşılığında transfer olduğu Chelsea'de sadece 12 gol atma başarısını gösterebilen Torres, takımının Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı cumartesi günkü final maçında yedek kulübesindeydi. İspanyol yıldız, normal süresi 1-1 biten, penaltılarda da 4-3 Chelsea'nin üstünlüğüyle sonuçlanan maçın ancak normal süresinin son bölümlerinde forma şansı bulabilmişti.

Gourlay, Sky Sport News'e yaptığı açıklamada, "Eminim ki o da daha çok maçta forma şansı bulabilmek istiyor, her oyuncu gibi sahada daha uzun süreler kalmak istiyor. Fakat sonuç olarak sahaya çıkan takımı belirleyecek olan Robbie (Di Matteo) ve Fernando da sonradan oyuna girerek Şampiyonlar Ligi finalini kazanmamızda bize çok yardımcı oldu." dedi.

Sahada olmamanın Torres için zor olduğunu ancak ilk onbir için mücadelesini sürdürmesi gerektiğinin altını çizen Gourlay, "Diğer yedeklerle birlikte Fernando için de böylesi bir maçta kenarda oturtulmak, gerek oyuncular, gerekse Robbie için çok zordu. Bu çok duygusal bir an. Tarihimizdeki en önemli gündü ve sahanın her yerindeki oyuncuların tamamına çok değişik duygular hakimdi. Bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
6
Görüntüleme
398
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
468
Murat Alper
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
303
Haydar


Üst Alt