Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cfw kurulumu hatası acil
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aqsicocuq
Üye
Konu Sahibi
cfw kurulumu hatası acil
c6-00 model telefonuma cfw kurdum.ancak kurulumdan sonra telefonu açmayı denediğimde telefon titriyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.Ne yapmam gerek?
omer_01_01
Üye
​Uyumsuz versiyon yükleyerek versiyon düşürme yapmış olabilirsin telefon hangi sürümdeydi hangi sürümü yükledin _?
Andrey.
Üye
Version düşürmüş yada uyumsuz bir versiyon atmış olabilirsin..
aqsicocuq
Üye
Konu Sahibi
evet muhtemelen öyle oldu ama versiyonu bilmiyorum.siteden indirdiğim bi cwf yi kurdum.Flash sırasında telefon kendini yeniden başlatmıyor ekran sönüp kararıyor.Son sürümünü nerden bulabilirim?
omer_01_01
Üye
Nokia nın sitesine gir oradan bul en güncel versiyonu sonra forumda bulduğun sürümü yazarak araştır onu yükle düzelir
aqsicocuq
Üye
Konu Sahibi
denedim onu da ama aynı hatayı onu kurarken de alıyorum
omer_01_01
Üye
Nokia sitesinden güncelleme yapma oradan en güncel versiyonu öğren örneğin v20.120 gibi sonra onu forumda arat örneğin c6 cfw v20.120 yazarak bulduğun beğendiğin cfw yi flash yap düzelir
aqsicocuq
Üye
Konu Sahibi
aynısını yaptım zaten ama olmadı yani aynı hatayı veriyor daima
oquz_esen
Üye
dostum yapman gereken Navifirm programından C6-00 v41 yazılımını indirmek ve bu yazılimı tipkı cfw yi kurduqun qibi cihazına kurmak
Eğer programı kullanmayı bilmiyosan program ve anlatımı aşaqıda
Navifirm programı <<<< Öncelikle Bu konuya Gir ve İncele . Navifirm proğramını indir.Telefonuna uygun Son Çıkan Yazılımı İndir Ve FlashLa Düzelecektir..
aqsicocuq
Üye
Konu Sahibi
tamam teşekkürler onuda bir deneyeyim
Türe
Üye
yanlış versiyonu flaşlamışsın şimdi kendin için doğru yazılımı bularak onu tekrar flaşla düzelecektir