yüzbaşı oldu cezzbedici2 arkadaşlar Profil bilgileri: Cezzbedici2 - MaxiCep.Com kendisinde ''he bu arada ziyaretçilerimde 1000 oldu ve geçti'' dedi Yazan: J_JoKeR_R
sağolun arkadaşlar süper oldu bu he bu arada ziyaretçilerimde 1000 oldu ve geçti < Resmi açmak için tıklayın > yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler TebRiĞe geLen tüM arKadaŞLarıma sonSuz teşekKüRLer... KolonYa aLırMıYDınız? < Resmi açmak için tıklayın > GitmeDen şeKer iKramıMDan buYRun lüTFen < Resmi açmak için tıklayın >
sade benle değilki herkesle ilişkisi var bizden önce bu dünyanın sahipleriydiler anısı yeter... mitolojiyi kest ----------Eklendi @ 18:00:27 ---------- Yazıldı @ 17:59:11 ---------- saĞoL yüZBaşıM
az kalmış az ----------Eklendi @ 18:13:21 ---------- Yazıldı @ 18:12:32 ---------- sağoL iSacım eYvaLLah ----------Eklendi @ 18:14:19 ---------- Yazıldı @ 18:13:21 ---------- inşaLLah
cezzbedici1 diye bişey yok onu nerden çıkarıyorsun anlamış diilim tutturdun c1 diye ----------Eklendi @ 18:44:49 ---------- Yazıldı @ 18:43:56 ---------- sağoL tuBacım ----------Eklendi @ 18:46:40 ---------- Yazıldı @ 18:44:49 ---------- önce cezzbedici olarak başlamıştım ama o eski forumlarda kaldı buraya gelmeden 2 sene öncesinde belki da eskiden beri C2 olarak devam ediyorum yani forumda c1 varsada benle bi alakası yok olsa olsa klonumdur
< Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > < Resmi açmak için tıklayın > ----------Eklendi @ 19:33:13 ---------- Yazıldı @ 19:32:08 ---------- eyvaLLah can karDeşim çok teşeKKür eTTim