Cezadan Protesto

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jason

Üye
    Konu Sahibi
Cezadan Protesto
Sevgili Ceza-Fan ziyaretçileri, dün gece Star TV de yayınlanan Tuhaf Şeyler adlı programda çıkan olayları bilmeyen kalmamıştır sanırım.Ceza fan ailesi olarak, programda yer alan ve Fuat Ergin’e haksız yere saldıran provakatörleri kınıyoruz. Başladığı cümleyi bitirmesine izin vermeden, gerçekte ne söyleyeceğini dinlemeden, cahilce ve hışımla fuat a saldıran bu kimliksiz şahsiyetleri kınıyoruz….

Bu olay neticesinde bölünüyor denilen Türkçe Rap camiası biraz olsun birlik olmayı başarmıştır, en azından, en seviyeli Türkçe Rap sitesi olduğunu savunduğumuz Ceza-Fan’da böyle oldu. Ancak görüyoruz ki; içimizde bazı bölücü ve tekelci arkadaşlar var, bunların internet sitelerine girdiğinizde, nasıl bayram ettiklerini ve klavuzlarının kim olduğunu anlarsınız, kalavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış, siz siz olun böyle kötü niyetli insanların peşinden gitmeyin, yaşamının en az 15 senesi rap le geçmiş, malum programda bile canlı canlı babalar gibi rap ini yapmış olan Fuat Ergin’e Ceza-Fan ailesi olarak tam destek veriyoruz, yıllarca rap lerimizde eleştirdiğimiz bu tip insanlarla artık yüzleşiyoruz, rap çiler için saldırgan, asi diyenler görsünler aslında kimlerin saldırgan olduğunu.

Kendisine atılan iftiralara sahneden cevap veren Ceza için ’reklam yapıyor ‘ diyenler ve bu olay sonucu Fuat’a ‘ Türkçe Rap i kötü tanıtıyor’ şeklinde yorum yapanları şiddetle kınıyoruz, içimizdeki bölücülere tavsiyemiz, en azından dışarıdan gelen saldırılarda, herşeyi bir kenara bırakıp biraz daha duyarlı olmalarıdır, körü körüne kargalara uymamalarını tavsiye ederiz, olayı tv de görüp çok sinirlenen, arabasına atlayıp Star TV ye koşan Ceza sizlere örnek olsun, kol kırılsın, yen içinde kalsın, malum görüntüleri izleyip, yinede desteğini esirgeyenleri aramızdaki yarım kalpli bölücüler ilan ediyor ve şiddetle kınıyoruz.

Ceza-Fan


Cumartesi gecesi Star Tv de yayınlanan Mesut Yar ile Garip şeyler programında Fuat ve Emre konuk oldular. Aynı gece Boys Anılar adlı grup da konuk olarak programdaydı. Bu neolduğu belli olmayan Uzaylı! pop grubunun Fuat ve Emreye sözlü sataşmada bulunmaları sonucu ilerliyen dakikalarda Fuat ve Emre'den gereken cevabı hakkıyla aldılar. Bunun üzerine Grup üyeleri halen sahnede olan Fuat ve Emreye zavallı bir şekilde saldırıda bulundu.

Fuat ve Emre sadece, ordaki pozisyonlarının gerektiği gibi davranıp hiç bir kaygı duymadan doğruları vurgulayıp sözlerine taşıdılar. Gerçekleri hazmedemeyen aciz pop gurubu ise durumu fiziksel şiddete taşıdı. Hiphop'ın şiddet öğeleri içerdiğini savunan insanlar bu sahneyi gördükten sonra ne düşünüyorlar çok merak ediyoruz.

Hiphop camiası adına bu saldırıyı hepimize yapılmış olarak kabul ediyor ve şiddetle kınıyoruz!

 


DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hımm duymayan kalmadı demişsinya ben duymamıştım ogrenmiş oldum fuat,in şarkılarını sewerim kötü olmuş hakaten
 
Caine

Caine

Üye
bir gecede meşhur olup adını duyurmak isteyen ve yanlış değilsem kasetlerinin adı yabadaba duuu olan bir kısım kendini sanatçı zanneden zibidileri bende kınıyorum
 

damadada

Üye
rap denen şeyı pek sevmem ama saygı duyarım dınleyenlere ortada bırgerçek varkı fuat dedıgınız şahıs
araştırdım turk vatan daşı bıle degıl almanya berlın oldugu halde turkler hakkında turkıye hakkında boyle gaflete dusup ulkemı ayaklar altına alamz bunu bılsınler nedemek turklerın vatanıyok kımdemış bunuyaw
atalarımız bucennet vatanı
kıme emanet etmıs hatırlatırım
şuana kadar rap denen kulture kımseler bırsey demedı fakat
maşaları elımıze almayalım
kendı kulturumuz bıle olmayan amerıkan saçmalıgını dınleyenler bunu bır duşunun lutfen
karanlıga gıdıyorsunuz
kendı kulturumuz olan
türk sanat müziğine sahıp çıksanız
bırlıgı kardeslıgı
ozaman goreceksınız
esasında bukulturu
ülkemıze aşılayan
iç güzarları ben kınıyorum
gençlerımızı nehale surukluyorlar
umarım
rap dınleyenler alınmamıstır ama gerçeklerı gorelım artık egrısıyle dogrusuyla
hem provekatörlere hemde buıpsız muzık sacmalıgına aman vermeyelım
teşekkurler dilerim kalınsaglıcakla
 
Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Şu Programın Videolarını bir bulamadım ya
 
Salihyet

Salihyet

Üye
dimitradon'da vardı ona müracat edin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt