Çeviri Makale: Bir hafta içinde neden Android ve iOS’tan WP’ye geri döndüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rap3g

Üye
çok abartı olmuş bende L920 kullanıyorum arayüz gerçekten güzel başarılı. Ancak öyle basit ve saçma eksiklikler varki çok anlamsız geliyor bana bunlar müzik çalar için ekran olmasa yeriymiş hiç bişey yok mübarek görev yöneticisi dosya yöneticisi ses profilleri bunlar nasıl olurda unutulur. Neyse şu güncelleme zamanlı gelirde umarım çok severek aldığım L920 mle yola devam ederim.
 


ka_za

ka_za

Üye


Aynen. WP'deki kareleri diğer standart simge, widget ya da kısayollardan ayıran en büyük özelliği canlı oluşu.
Bildirimleri uygulamayı açmaya gerek olmaksızın anında vermeleri ve kişiyi haberdar etmeleri.
Bu yüzden arayüzün kişiyle iletişimi çok iyi.
Tıpkı çeşitli sitelerde kayan yazı şeklinde yer alan haberleri okumak gibi.
Hiçbir uygulamayı açmaya gerek kalmadan ekran sürekli akış ve veri trafiği halinde. :oke:

Ben sadece örnek verdim tabiki orjinali gibi olmaz ama sırf bunun icin wp nun çilesi çekilmez bence
 
karaelci

karaelci

Üye
ios ilk çıktığında kopyala yapıştır bile yapamıyordu. Bunlardan ders alan android çok daha esnek ve gelişmiş özellikler sundu ama ben android' li bir telefonu elime aldığımda tek yaptığım şey ekranları 3-4 kez sağa sola kaydırıp telefonu sahibine iade ediyorum. Ancak o kadar tahammül edebiliyorum. Tabi ki zevk meselesi, kimisi işlevselliği ön planda tutar, kimisi arayüzün kullanım kolaylığını. Android' in bile şuan yapamadığı o kadar çok şey var ki, her sistemde normaldir bu. Hele ki yeni bir sistem ve onun ekosisteminin de sorunları olacaktır. Hepsi hallolur :)
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye



:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia kullanıcılar kulübü bölümünde bir yazı yazmıştım ve sonuna şunu eklemiştim: "..... Bunlar dışında telefonun başarılı olduğu, üstün olduğu bir sürü özellik var ve onları yok sayamayız. Eksileri ve artıları ile bakıldığında bence şuan için daha güzel telefon yok. Ne bileyim yani bu giderilebilecek olan eksileri yüzünden telefondan cayıp başka bir telefon almış olsaydım inanıyorum ki bu telefondaki bir çok güzel özelliği arar olacaktım :)"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt