Çetenin dönüşü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çetenin dönüşü!
Eskişehirspor maçında yokları oynayan Beşiktaş'ın 'Portekiz Çete'si, dün İnönü Stadı'nda akşamı aydınlattı. Almeida iki golle yıldızlaştı. Quaresma 2. goldeki müthiş pası, Simao ve Fernandes ise güzel futboluyla ayakta alkışlandı



Süper Lig’deki ilk maç olan Eskişehirspor deplasmanında adeta yokları oynayan ve hiçbir varlık gösteremeyen Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli oyuncuları, dün sahneye çıktı. Maccabi Tel-Aviv maçına oldukça iyi başlayan Quaresma her hareketinde tribünleri ayağa kaldırırken, açılışı 3. dakikada Hugo Almeida yaptı. Yıldız golcü, 28’de Q7’nin müthiş pasında topu yeniden filelerle buluşturdu. 2-0’dan sonra Quaresma şov hız kesmeden devam etti. Attığı çalımlarla rakip futbolcuları adeta çıldırtan Portekizli, sadece faullerle durdurulabildi. İkinci yarının hemen başında İsrail ekibinin attığı golün ardından Siyah-Beyaz fırtına kısa süreliğine kesildi, ancak bu kez de sahneye Aurelio çıktı. Bir diğer Portekizli Fernandes’in güzel ortasında topu ağlara yollayan Aurelio farkı ikiye yükseltirken, 53’te de Quaresma’nın kornerinde Egemen golü att›. Son sözü ise Fernandes’in pasında Edu söyledi.
Fernandes çıldırttı
Yaptığı driplingler ve attığı çalımlarla göz dolduran Simao’nun yanı sıra, farkın açılmasıyla birlikte Fernandes devreye girdi. Pek çok pozisyonda 2-3 rakip futbolcunun arasından jeneriklik çalımlarla sıyrılan başarılı orta saha oyuncusu, tribünlerden büyük alkış aldı. Kısacası ‘Portekiz Çete’si dün akşam dönüş yaptı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:tşk:
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt