Cesedi, Ölmedi Diye Hastaneye Götürdüler

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Cesedi, Ölmedi Diye Hastaneye Götürdüler



Olay dün 23.30'da sahilde . İddiaya göre, arkadaşıyla sahilde yürüyen 22 yaşındaki Osman dengesini kaybederek denize düştü. Yüzme bilmeyen genç kıyıya çıkamadı.


Bunun üzerine çevredeki itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları Kurt’u kurtarmaya yetmeyince, olay yerine Sahil ekipleri çağrıldı.

Sahil Güvenlik ekiplerinin ve çevredeki vatandaşların çalışması Kurt denizden çıkarıldı. Sağlık ekipleri ilk incelemesinde Kurt’un öldüğünü belirleyerek olay yerinden ayrıldı.

Osman Kurt’un yaşadığını iddia eden yakınları, sahil güvenlik botundan almak istedi. Kurt'un yakınları bir süre uğraş verdikten sonra cesedi kıyıya taşıyarak bir otomobille bindirdi ve Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kurt’un yapılan incelemede de Kurt'un olay yerinde kaybettiği belirlendi. Kurt'un yakınları krizi geçirdi.

"PIRIL PIRIL BİR GENÇ "

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Sarıyer Şükrü Genç, "İstanbul Belediyesiyle buraya korkululk yapılması için bir kaç kez temasta bulunduk. de verdik ama sonuç alamadık. Onlar kaldırımın çok geniş olduğu gerekçesiyle gözardı . Önceden buralarda basamaklar vardı, düşen orada tutunuyordu. Şimdi böyle bir şey de yok. Pırıl pırıl bir genç hayatını kaybetti" diye

Kaynak : miliiyet
 

Benzer Konular

mürteza16
Cevap
1
Görüntüleme
544
hasan3472ty
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
295
bydexer
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
400
yavuzkaraca


Üst Alt