cepten internete girmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkhank1984

Üye
    Konu Sahibi
cepten internete girmek
selam arkadaşlar konu yanlış yerde ise özürdilerim...

ben daha önce internete cepten hiç girmedim gündüzleri işyerindeyken girmek istiyorum...

sorum şu avea hattım var hazırkart, ben bu hatla fazla kontörüm gitmeden nasıl internete girebilirim ne tür bir tarife var avea,da beni bilgilendirirseniz sevinirim..iyi forumlar

oceangoing

Üye
Aylık 1 gb paketi 14,5 tl en uygunu bu.Abonelik için 1 GB yazıp 5555 e mesaj göndemeniz yeterli.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
19 TL tarifeye geç hepsi içinde sms. Konuşma. Internet

place3461

place3461

Üye
iki yol var ..ya bedava interneti kullanacaksın yada 19 tl 1gb genç paketi kullanacaksın

gkhank1984

Üye
    Konu Sahibi
ben faturalı hatta geçtim operatörle konuştum ve bana 2000 sms ve sınırsız internet paketin var dedi en iyisi bumu??

phasan

phasan

Üye
selam arkadaşlar konu yanlış yerde ise özürdilerim...

ben daha önce internete cepten hiç girmedim gündüzleri işyerindeyken girmek istiyorum...

sorum şu avea hattım var hazırkart, ben bu hatla fazla kontörüm gitmeden nasıl internete girebilirim ne tür bir tarife var avea,da beni bilgilendirirseniz sevinirim..iyi forumlar
vodafonda 14 tl sınırsız net var ilk 3 ay 7 tl

hidayet02

hidayet02

Üye
ben faturalı hatta geçtim operatörle konuştum ve bana 2000 sms ve sınırsız internet paketin var dedi en iyisi bumu??

Konusma Dakikalarını Ve Sms lerini Asmadan Kullanırsan, Suan Piyasanın En iyi İnternet Tarifelerinden Birine Gecmissin.

place3461

place3461

Üye

bu tarife işi olan için kesinlikle müthiş bir tarife konuşma dakikası bin dakikaydı galiba yanlışsam düzeltin.. Konuşma dakikanı aşmazsan hiçbir sıkıntı yaşamazsin..internetin hızı ise avea hep 7.2 nin üzerinde olduğu için eve ttnet bağlatmış gibi olursun tabi telefonunu modem olarak kullanabiliyorsan:) aveanin internet hızı kesinlikle süper turkcelli resmen sollayacak düzeyde internet hızı veriyor hemde daha uygun bir fiyata..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt