Cepnet ile Pc'den İnternet Üzerine Sorun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet ile Pc'den İnternet Üzerine Sorun ?
Arkadaşlar 2 gün önce bir vodafone hattı aldım faturasız. Hemen 8 tl'ye sınırsız aylık cepnet paketi yaptım.Usb kablosu ile pc'ye bağlanıp güzelce nete giriyorum.
Yalnız bugun 1 saat önce bir mesaj aldım. ....... nolu internet hesabınzın kapanmaması için 130 tl borcunuzun ödenmesi gerekiyor diye. Şok oldum hayliyle. Direk ttnet'i aradım verilen internet numarasının ipek ticaret diye bir yere ait olduğunu öğrendim ama benim alakam yoktu bunla. Sonra vodafone müşteri hizmetlerini aradım hat 0'mı diye. 2007'de bu hattın kapandığını ve yeniden satıldığını söylediler yani bana.
Şimdi sormak istediğim bu 130 tl'lik borç benim cepnet paketini bilgasay üzerinden internette kullanmam yüzünden bana mı geldi? Pek mantıklı gelmiyor insana birde ipek ticarete kayıtlı ttnet internet numarası var.Kafam acayip karışık şuan hem vodafone hem ttnet benimle alakası olmadığını söylüyor ama sonradan bu fatura kabarıp bana girdirmesinler :S

Varsa bir görüşünüz dinlerim.

Teşekkürler.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
operatörler öyle demişse birşey çıkacağını sanmam, ama işi garanti etmek için müşteri hizmetleri ile değil de daha yüksek yerlere söyle , bilgi al. işin garanti olsun.

asi430

asi430

Üye
bence sana bişey olmaz vodafonun net paketini nasıl kullanırsan kullan sorun olmaz ister mobil ister pc fark etmez...çünkü bende kullandım..

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
operatörler öyle demişse birşey çıkacağını sanmam, ama işi garanti etmek için müşteri hizmetleri ile değil de daha yüksek yerlere söyle , bilgi al. işin garanti olsun.
Daha yüksek yerler derken nereler?

bence sana bişey olmaz vodafonun net paketini nasıl kullanırsan kullan sorun olmaz ister mobil ister pc fark etmez...çünkü bende kullandım..
Mantıklı olan bana zarar gelmemesi ama bu hatlar ne yapar ne eder bir yolunu bulup köklüyorlar. Acaba cepnet paketini bilgisayar üzerinden kullandırmamak için mi böyle birşey yapıyorlar tabi varsa ?
Yoksa vodemnet diye birşey var o da bilgisayardan internet adında geçiyor ve yine simkart gerektiriyor.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Daha yüksek yerler derken nereler?

Müşteri hizmetleri kendilerine verilen sınırlı yetki ile belirli bilgiler doğrultusaunda bilgi verirler ve bu bilgiler her zaman size derman olmayabilir. Şu adreste vodafonenin merkez numaraları var orayida arayabilirsin.
İşte link :

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetleri kendilerine verilen sınırlı yetki ile belirli bilgiler doğrultusaunda bilgi verirler ve bu bilgiler her zaman size derman olmayabilir. Şu adreste vodafonenin merkez numaraları var orayida arayabilirsin.
İşte link :
Tamam sağol kardeşim

kelikuputis

Üye
Bu senin başına gelen sadece bir tesadüf. Kesinlikle aylık cepnet ile ilgili bir şey değil. Eğer düşündüğün gibi olsaydı vodafonenin bunu birçok kişiye yapması gerekirdi. Ve şuan internet ortamı vodafoneyi şikayetten geçilmiyor olacaktı. Dedikleri doğru senle bir ilgisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt