Cepnet için Vodafone'a geçme...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet için Vodafone'a geçme...
Cepnet adı altında verdikleri hizmetin bile hakkını veremeyen bu kurumu kınıyorum... Demeyinki bilmiyormuydun 10kb 13kb hızı olduğunu onu bile sürekli veremeyen bir kuruluş ki bana sürekli 10kb bile yetecekti.. ama dalgalanma o kadar kötüki veri gelmeyen saniyeler bile oluyorki saniye diyorumki saliseler bile çok önemliydi 10kb olsaydı yeterdi Vodafone'a geçtim avea'dan çooook pişmanım çoook... Cepnet tam bir rezalet tel'de OperaMini ile girerken bile cevab vermediği saniyeleri sayarken delirmemek işten bile değil...
Bir Garip Vodafone Hat Sahibi

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bence senin telefonunda sorun var ben tıkır tıkır giriyorum

Burak

Üye
bende çok denedim cepneti. Gayet te iyi yani.

Turkcell kullanıyorum ben. Turkcellde hız 14.9 kb/s

'Patron

'Patron

Üye
Hacı ya sen 6670le giriyosun yada dağın başında falansın.Yoksa bende hiçbir sorun yok 13-14 le takılıyorum siteleride gayet hızlı açıyor.

KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 ile eskişehir merkezdeyim bağlantı çok kötü hani telefondan desen avea ile 100mb deliler gibi sörf yapabiliodum telden ama vodafone sanki önce bi soruyo sonra böle boşluk varsa açıyor gibi yani msjlaşır gibi bağlanıyor nerdeyse biraz daha hızlısı

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
O zaman avea kullan bu kadar basit.

dj eşref

Üye
kardes ben yaklasık cep netı 8 aydır kullanıyorum her hangı bır sorun yok gayet ıyı baglanıyor hem telden hemde pc den......,bak daha once opera mını 5.0 kullanıyordum dedıgın gıbı benı delı edıyordu 1 sıteye 10 dakıka da ancak gırıyordu sımdı onu sıldım opera 6 yı kullanıyorum cok hızlı baglanıyor hem dosyayı cabuk ındırıyor cok memnunum.....gelelım pc de baglanmaya benım telefonumun orjınal cd sınde pc suıte programı vardı pc ye yukledım 1 turlu baglanmıyordu 1 kere baglansa cabuk kesılıyordu onu sildım nokıa sıtesınden en son surumunu ındırdım pc ye yukledım şimdı anında gırıyor 1 kopma yok kesılme yok.......eger sen telefonun ınternet ayarlarını yapmadıysan ondada sorun yasarsın *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarlarını alma var gelen mesajda senden kod ısteyecek sende 1234 yaz okeyle seceneklerden kaydet dıyeceksın......

• Beğen
Tepkiler: berkeren23, EroL ve KO9
'Patron

'Patron

Üye
kardes ben yaklasık cep netı 8 aydır kullanıyorum her hangı bır sorun yok gayet ıyı baglanıyor hem telden hemde pc den......,bak daha once opera mını 5.0 kullanıyordum dedıgın gıbı benı delı edıyordu 1 sıteye 10 dakıka da ancak gırıyordu sımdı onu sıldım opera 6 yı kullanıyorum cok hızlı baglanıyor hem dosyayı cabuk ındırıyor cok memnunum.....gelelım pc de baglanmaya benım telefonumun orjınal cd sınde pc suıte programı vardı pc ye yukledım 1 turlu baglanmıyordu 1 kere baglansa cabuk kesılıyordu onu sildım nokıa sıtesınden en son surumunu ındırdım pc ye yukledım şimdı anında gırıyor 1 kopma yok kesılme yok.......eger sen telefonun ınternet ayarlarını yapmadıysan ondada sorun yasarsın *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarlarını alma var gelen mesajda senden kod ısteyecek sende 1234 yaz okeyle seceneklerden kaydet dıyeceksın......
şöyle 10 satır yazı yazmayın ya :oha:

dj eşref

Üye
kardes eger bılgı vereceksen bastan sagma olmayacak vereceksen tam vereceksın bılgıyı.....

• Beğen
Tepkiler: berkeren23
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Kardes Ben 1 yıldır Kullanıyorum Hiç Bir Sorunum Yok Süper Cepten İnternet + Akşamlari Konuşma Hakkı Akşam 9 + Sabah 9' kadar ! Hangi Operatör Bunlari Veriyor

8 Tl Cepten Bedava İnternet 1 Ay + Konuşma Varmi Bunlari Veren :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve RedColt
KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu buldum sanırım telefon gsm modundayken bağlantı sıkıntılı ama 3gye alınca kesinti yaşanmıyor... İlginç 13kb için 3g açmamız gerekiyorki şarj katili telefon zaten 1gün zor dayanıyor :))

• Beğen
Tepkiler: EroL
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Sorunu buldum sanırım telefon gsm modundayken bağlantı sıkıntılı ama 3gye alınca kesinti yaşanmıyor... İlginç 13kb için 3g açmamız gerekiyorki şarj katili telefon zaten 1gün zor dayanıyor :))

benim şarj cihazı takılıyken şarj zayıf diyor :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

batu..1995

Üye
arkadasm 3g varmı telefonnda? cünkü edge ile girince yawas oluyor ama 3g ile tıkır tkır giriyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt