İpucu Cep Telefonu sesi yükseltme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Cep Telefonu sesi yükseltme nasıl yapılır?
Telefon sesi nasıl yükseltilir ve cep telefonu sesi arttırma programları oldukça merak edilen sorular arasında yer almayı başarıyor. Bazı cep telefonlarında ses çıkış gücünün oldukça düşük kısacası ses çıkış kalitesinin kötü olması nedeniyle sesler istenildiği kadar yükseltilemiyor. Bu durumlarda sadece telefon zil seslerinin normal seviyeye getirilmesi gerekiyor.

Bu durumu çözmek adına cep telefonlarınıza uygulanacak iki farklı ayar bulunuyor. Yöntemlerden birisi olarak cep telefonlarınızın ayarlarını düşürmek yada uygulama aracılığıyla telefon sesini yükseltmek olarak karşımıza çıkıyor.

Cep Telefonunuzun Ses Ayarları Menüsü ile Telefon Sesini arttırma
Telefonunuzun markası değişmeksizin cep telefonunuzun genel ayarlarındaki bölümden ses ile ilgili olan menüyü bularak ilgili yere gidin ve artarak telefon sesi aktif mi pasif mi mutlaka kontrol edin. Eğer bu özellik aktif ise bunu pasif hale getirmenizde fayda bulunuyor. Telefonunuzun ses ayarlarının yüksek olup olmadığına dikkat etmenizde de fayda bulunuyor.

Uygulama ile Telefon Sesi Yükseltme
Bu alanda karşımıza birçok farklı uygulama çıkıyor. App Store ile Google Play Store’da birçok farlı ses yükseltme uygulaması bulunuyor. Bu uygulamaları aldığı yıldız puan sayısına göre ve indirilme sayılarına göre deneyebilirsiniz.

Google Play Store: Volume Booster isimli uygulamayı tercih edebilirsiniz.
App Store: Volume Booster isimli uygulamayı tercih edebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut, Buğra, 'Şeref' ve 1 kişi daha


Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
EDİT : Ses Yükseltme değilde kısıtlanmış sesi kullanılabilir hale getirmek denilebilir bazı ülkelerde yüksek ses yasaktır o sebeple telefonların bazıları sesi desteklese bile kısıtlıdır . Tamamını kullanmak için modlar veya Custom rom denenebilir custom romda farklı pack lar ve yazılıma gömülü modlar olduğu için dışardan müdahale yazılımlarından çok daha iyidir.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Firma Çoğu Zaman Hoparlörü %80 Seviyesinde Çıkartıyo %100 Güçte zaten Kullandırmaz Hiçbirisi.Bunu Dediğiniz Gibi Şarkılarla Vs İle Denemek Gerek
 


Üst Alt