Cep telefonu fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

kaybeden67

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu fotoğrafları
Selamlar, arkadaşlar artık hepimiz fotoğraf makinesi kullanmak yerine fotoğraflarımızı cep telefonu ile çekiyoruz fakat cep telefonlarımız bozulma çalınma gibi riskle sahip olduğundan fotoğraflarımız devamlı tehlike içerisinde eskisi gibi fotoğraf çektirip bastırma adeti de kalmadı.. Bu yüzden sizler cep telefonlarındaki fotoğrafları yedeklerken ne tür bir yedekleme yapıyorsunuz. Bilgisayara neye gçre sıralıyosunuz yada neye göre klasörlüyorsunuz bu konuda sizden yardım isteyecektim. Elimde galaxy s3üme ve s4üme ait bir sürü fotoğraf var bunları nasıl saklamalıyım nasıl bir düzen içerisi iyi olur ?
 


UpOneTR

UpOneTR

Üye
Google + fotoğraflara yada
Google drive yedekliyorum ben 2 senelik fotoğraflarım bile duruyo hala orda en iyisi internete yüklemektir
 
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
onedirve veya yandexdiske kaydet
 
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yada samsungla birlikde gelen bisey box vardı :D ona yedekle
 
fk555897

fk555897

Üye
Ben harddiske ve flash belleğe kaydediyorum. Google Drive'ın verdiği ücretsiz kapasiteye de çok önemli olanları atıyorum.
 
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
bulut var
 

kaybeden67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler şuan google drive aklıma epey bir yattı değişik çözümler varsa yine mesajları bekliyorum elinize sağlık.
 
0MG90

0MG90

Üye
Bulut depolama alanına kaydol herhangi birine at hepsini
Sorun çözülmüş :locked:
 
4MaGuS

4MaGuS

Üye
pc de d kısmına attığın zaman kolay kolay bir şey olmaz zaten çünkü internete yüklemek kolay değildir bende sadece resimler 15gb falan videoları saymıyorum bile 5 yıllık hepsi duruyor bunu internete yüklemeyi denerseniz nerden baksanız 2 hafta sürer fiber yoksa çok yüklemek istersenizde bence onedrive en iyisi alıştığımdandır belki
 


Üst Alt