Cenevre 'de Tur Hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Cenevre 'de Tur Hesabı
13. Avrupa Futbol Şampiyonası'na bugün Türkiye'nin de yer aldığı A Grubundaki ikinci maçlarla devam edilecek.
İsviçre'nin Cenevre kentinde oynanacak Portekiz-Çek cumhuriyeti maçı saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Yunan hakem Kyros Vassaras yönetecek.

İlk maçlarda Portekiz, Türkiye'yi 2-0 yendi ve sergilediği futbolla da otoritelerden övgü aldı. Çekler ise ev sahibi İsviçre karşısında zaman zaman zorlansa da karşılaşmayı 1-0 kazanmayı bildi.

Çekler'in savunma oyuncusu Marek Jankolovski, zorlu maçla ilgili herkesin Ronaldo'dan bahsettiğini, fakat Portekiz'in Ronaldo'dan başka silahlara da sahip olduğunu belirtti. "Deco orta sahanın yıldızı. Gomes ileride çok tehlikeli. Tabii Simao ve Quaresma da öyle" diyen Jankulovski rakiplerinin müthiş bir takım olduğunu söyledi.

İsviçre maçının tek golünü atan Vaclav Sverkos da, "Portekiz'den daha güçlü bir rakip bulamazdık. Avrupa'nın en iyi kulüplerinde oynayan pek çok oyuncuları var. Onlar turnuvanın favorisi" diyerek rakipten çekindiklerini ortaya koyuyor.

İsviçre maçında özellikle hücumda etkisiz kalınması üzerine Çek teknik direktör Carol Brüeckner bir takım değişikliklere gideceğini açıkladı. Savunmadan memnun olan deneyimli teknik adamın orta saha ve ileride nasıl bir değişikliğe gideceği ise merak konusu...

Turnuva öncesi favoriler arasında gösterilen, Türkiye maçının ardından iddiaları birkez daha kanıtlayan Portekiz Milli Takımı&#8217;nda ise bir değişiklik beklenmiyor. Brezilyalı teknik direktör Scolari'nin Türkiye maçının 11'ini Çeklere karşı da oynatması bekleniyor.

Portekizli futbolcular da kendilerine güvenseler de işlerinin kolay olmadığını söylüyorlar. Takımın Brezilya asıllı yıldızı Deco, "Çekleri küçümsemiyoruz. İsviçre karşısında çok iyi oynayamadılar ama bu bir ölçü değil" diyerek, en az Türkiye maçı kadar zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi.

İki takım bugüne dek ise sadece bir kez karşılaştılar. 1996 Avrupa Şampiyonası&#8217;ndaki maçı Çek Cumhuriyeti Karel Poborsky'nin golüyle 1-0 kazanmış ve yarı finale yükselmişti.
 
GustavoColman

GustavoColman

Üye
bence fatih terim bu mantaliteyle bizi rezil etmekten başka bişe yapmaz.
tek avantajımız frei sakat.ama bence beraberlikten öte sonuç bizim için mucize.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt