Celtic, Arsenal'e dert olmadı: 3-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Celtic, Arsenal'e dert olmadı: 3-1


Deplasmanda Celtic'i 2-0'la geçen Arsenal, Şampiyonlar Ligi Play-off turunda İskoç devini Emirates Stadı'nda da iki farkla geçti. Topçular Celtic'i 3-1 mağlup ederek ismini gruplara yazdırdı.


Goller: Eduardo 28', Eboue 53', Arshavin 74' / Donati 90+1
Yer: Emirates Stadı, Londra


Şampiyonlar Ligi grupları öncesinde son sınavını Celtic karşısında veren Arsenal, deplasmanda 2-0'la geçtiği rakibini evinde zorlanmadan 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın 26. dakikasında Boruc tarafından yere düşürülen Eduardo da Silva kendi kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak maçı ekrandan izleyenler Boruc'un Eduardo'ya dokunmadığı ve hatalı bir düdük olduğu düşüncesine kapıldılar.

İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da Arsenal üstünlüğü göze çarptı. Bu üstünlüğün golle sonuçlanması da kaçınılmazdı.

53. dakikada sol kanattan Diaby'nin taşıdığı topa Eboue ceza sahası içinde ayak koyarak Arsenal'i 2-0 öne geçirdi. Arsenal'in üçüncü golü Arshavin'den geldi. 72. dakikada oyuna giren Arshavin, 74. dakikada Ramsey'le girdiği verkaçta pozisyonu yakaladı. Rus yıldz yaptığı net vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi ve bu sezonki ilk golünü attı.

Maç tam 3-0 bitecek derken, Celtic'ten şeref sayısı geldi. 90+1'de Hinkel'in sağdan ortasında nefis bir voleyle fileleri havalandıran Donati maçın skorunu 3-1 olarak ilan etti.

Devler Ligi'nde erken havlu atan Celtic yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Şampiyonlar Ligi Play-off turunda bu gece oynanan diğer karşılaşmalarda şu skorlar alındı.

APOEL - Kopenhag: 3-1
Fiorentina - Sporting Lizbon : 1-1
Olympiakos - Sheriff: 1-0
Stuttgart - Poli Timisoara
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Celtic'e üzüldüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt