Celal Kolot, Yıldırım Demirören'in genel kurulda yaptığı konuşmayı değerlendirdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Celal Kolot, Yıldırım Demirören'in genel kurulda yaptığı konuşmayı değerlendirdi.
Başkanımız Yıldırım Demiören'in TFF Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma gündemi değiştirirken eski yöneticilerden Celal Kolot olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı.

Editörümüz Eray Emin Aydemir ile görüşen Kolot şunları söyledi;

GALATASARAY SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL

İlk olarak başkanın sinirlenerek ve hissettiği gibi önceden hazırlanmamış bir şekilde kürsüye gelmesini ben beğendim. Sonuçta hissettiği şekilde konuştu ancak son sözleri bütün konuşmasını bozan bir yola soktu.

Konuşmasına Süleyman Seba'nın şerefli ikinciliklerle ilgili söyledikleriyle başlayan Demirören bir anlamda Galatasaray'a bir Beşiktaşlı gibi geçmişini hatırlatmak istedi. Türkiye'de şike işlerinde Galatasaray'ın yaptıkları ortadadır. Malatya'ya giden arabalar, Trabzon'a giden bazı ilaçlar ve çanta ile aktarılan paralarla beraber Zalad'ın yaptıklarını Beşiktaşlılar unutmadı. Başkan ilk olarak Galatasaray'a mesaj verdi.

DEMİRÖREN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY Mİ BİLİYOR?

Yıldırım Demirören'in yaptığı konuşmada gözlerden kaçan bir ayrıntı var. Israrla 8 takımın altını çiziyor. Beşiktaş'ın durumu ile ilgili biz Beşiktaşlıların bilmediği bir şeyi mi biliyor başkan? Şike Soruşturması ile ilgili başkan ne biliyorsa camiaya açıklamalı.

YILDIRIM DEMİRÖREN ÖZÜR DİLEMELİ

"Fenerbahçe'miz" sözünü talihsiz bir açıklama olarak görüyorum ancak dil sürçmesi olduğunu düşünmüyorum. Başkanın neden böyle bir kelime kullandığını da tam olarak bilemiyorum. Yalnız bunun Beşiktaş camiasını incittiği muhakkak. Yıldırım Demirören neden böyle bir kelime kullandığına açıklık getirmeli ve tüm camiadan özür dilemeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt