Çekiliş yapıyoruz gelmek isteyen içeriye [Bireysel]

Sponsorlu Bağlantılar

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Çekiliş yapıyoruz gelmek isteyen içeriye [Bireysel]
Beyler diğer gruplardan da katılım sağlayan kişilerle ekran kartı klavye mouse cep telefonu steam oyun,cüzdan kodu vb. veriyoruz ama konunun maxiceple yada herhangi bireyle alakası olmadığı için arkamızda sponsor ve para yoktur çekiliş katılımlarına 10tl ile kayıt ypılmaktadır ay sonunda toplam nekadar tutarda ödeme yapılırsa toplam miktarda şanslı kişiye istediği hediye alınacaktır katılmak isteyenler katılmak istiyorum yazması yeterlidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bir durumu da açıklığa kavuşturmak gerekir:
Doğabilecek herhangi bir durum için Maxicep sitemizin hiçbir alakası yoktur, katılan kullanıcı yada katılımcı kişiler tamamen kendi kararıyla ve bizden bağımsız olarak hareket edeceklerdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: szqn55 ve Silinen Üye 2619136
Mert

Mert

Üye
katılmayı düşünmüyorum baştan belirteyim ama aklıma takılan bazı sorular var. ama şuan katıldığımı varsayalım. ben sizi hiç tanımıyorum. size nasıl güvenerek para göndereyim? her şeyin ayarlanmış olmadığını nasıl bilebilirim? bir kaç arkadaş birbirini tanımıyor numarasını oynayıp çekiliş sürekli bir grup içinde galibini bulursa ben bunu nasıl anlarım? bu kadar ayrıntıya girmeye de gerek yok. parayı gönderdikten sonra organizatörün kayıplara karışmayacağını nereden bilebilirim?
yanlış anlamayın size dolandırıcı demiyorum. bu tarz şeylere genel olarak sorularımı yönelttim. kesinlikle kişisel değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: ByEmre221
szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle haklısınız yeni üye olsam hatta hiç mesaj bile yazmayabilirsiniz ben bu çekilişi ilkden uzun süredir görüştüğümüz birbirimizi tanıdığımız discorttan beraber oynadığımız grubumuzda başlattık şuan da benimle birlikte 6 kişi ödemeyi yapmış durumda ve 60 tl birikti ve daha fazla büyümek için buraya yazdım çekilişler video olarak youtubede yayınlanacaktır. Kesinlikle montaj vb olma şansı olmadan whatsapp grubumuza gelip diğer arkadaşlarla da görüşebilirsiniz isterseniz




Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Üst Alt