Cech: "Di Matteo için üzüldüm ama..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cech: "Di Matteo için üzüldüm ama..."
Başarılı file bekçisi Petr Cech, geçtiğimiz yıl Şampiyon Ligi kupasını aldıktan sonra bu sezon başarısız sonuçların ardından Roberto Di Matteo’nun görevine son verilmesine üzüldüğünü fakat bunların futbolun içinde olduğunu söyledi.

Daily Mail gazetesine Di Matteo’nun kovulmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çek kaleci, “Di Matteo’nun aramızdan erken ayrılmasına üzüldüm fakat maalesef bunlar futbolun bir parçası. O yaptığı şeylerle her zaman kulüp tarihinde önemli bir yere sahip olacak.” şeklinde konuştu.

Geçen hafta sonu West Brom karşılaşmasında aldıkları sürpriz yenilgi sonrası soyunma odasında yaptığı konuşmaya değinen Cech,”Nasıl bir takım olmak istememizle alakalı bir konuşmaydı. Beklentilerimizi karşılamak istiyorsak takım olarak gelişmek zorundayız. Hepimiz aynı gemideyiz; koç, oyuncular, yöneticiler. Bu durumu bir son vermek istiyorsak sorumluluk almalıyız fakat maalesef baskılar tek bir kişinin üstünde yoğunlaşıyor; antrenör.” ifadelerini kullandı.

Takımın üstündeki olumsuz havanın atılan imzalarla değişebileceğini söyleyen Çek file bekçisi, “Yeni oluşumun yavaş yavaş oluşacağına eminim. Bir çok genç oyuncuya sahibiz ve onlar daha yeni kulübe alışıyorlar. Bu oyuncuların çok farklı tarzları var ve bu değişik tarzlar oyunumuzu tamamen değiştirecek. Eğer bir yandan Mata ve Hazard, diğer yandan Ryan ve Huth gibi oyuncularınız varsa gol atamama gibi bir şey söz konusu olamaz.” şeklinde konuştu.

Başarılı file bekçisi son olarak takım olarak defans yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Di Matteo, Şampiyonlar Ligi’ndeki 3-0’lık ağır Juventus yenilgisinin ardından görevden alınmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt