Carvalhal'a göre puan kaybının sebebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Carvalhal'a göre puan kaybının sebebi


[h=2]Kendi evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal maçtan sonra açıklama yaptı..[/h]
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Fenerbahçe karşısında aldıkları beraberliğin kendilerini mutlu etmediğini söyledi.


Carvalhal, derbi maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçın skorundan mutlu olmadıklarını dile getirerek, ''88. dakikaya avantajlı bir skorla girdikten sonra puan kaybetmeyi beklemiyorsunuz. Ancak, maçın skoruna rağmen bizi mutlu eden noktalar oldu. Takımın verdiği görüntü, istek ve arzu iyi noktadaydı. Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bugün de ileri doğru bir adım attı. Takımım bu şekilde bir görüntü vermeye devam edecektir. Böyle oynamaya devam edince de iyi sonuçlar gelecektir'' ifadelerini kullandı.
Derbi maçın iki tarafa da gidip geldiğini kaydeden Portekizli teknik adam, ''Bizim baskı kurup, pozisyon bulduğumuz zamanlar da vardı. Bazı periyotlarda da Fenerbahçe bize karşı baskı kurdu ve pozisyon buldu. İki büyük takım arasında eşit bir şekilde geçen bir maç oldu'' diye konuştu.
''88. dakikaya galip girip, sonrasında da konsantrasyon hatasından 1 gol yemek bizi çok üzdü'' diyen Carvalhal, Cristian'ın attığı frikik golünde barajda iki kişinin olmasının kendi kararı mı olduğu yönündeki soruya, ''Tabi ki o anda bazı şeyleri siz söyleyemiyorsunuz. Barajın çevresinde birçok oyuncu da vardı, ancak olmadı'' yanıtını verdi.
Carvalhal, ''Maçın hakkı beraberlik miydi?'' sorusu üzerine, ''Çok iyi bir takıma karşı oynuyorsunuz. Biz de pozisyona girdik, Fenerbahçe de. Maçı iyi bir şekilde götürüp sonra yediğimiz gol bizi mutsuz etti'' dedi.
Almeida ile ilgili bir soruya da Carvalhal, ''Almeida'nın bugün oynadığı süre, kondisyon olarak oynayabileceği süreydi. 5 hafta aramızda yoktu. Son 8-10 gündür antrenman yapıyor'' diye yanıt verdi.
Bu arada, toplantı sırasında basın odasında siyah bir kedi dolaşırken, kedi daha sonra görevliler tarafından toplantı odasından çıkarıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt