Carvalhal : "Türk halkına teşekkür ediyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Carvalhal : "Türk halkına teşekkür ediyorum"



Basın toplantısında ilk olarak söz alan Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran, karşılıklı anlaşarak bu karara vardıklarını söyledi.

Kıran zor bir karar verdiklerini belirtirken, "Yönetim kurulumuz bu kararı alırken derinlemesine tartıştı ve bu kararı almanın Beşiktaş'ımız için en uygun ve faydalı olduğu kanaatine vardı. Sayın Carvalhal, kişiliğiyle futbol bilgisiyle Beşiktaş'ımıza çok şeyler katmıştır. Futbol Komitesi olarak böyle bir kararı aldığımız için üzgün olduğumuzu söylemek istiyorum.
Ancak bazen kan değişiklikleri gerekli ve faydalı olur diye düşünüyorum. Sayın Carvalhal ile bu düşüncelerimizi paylaştık ve sayın Carvalhal de bize bir zorluk çıkarmayacçağını söyleyerek karşılıklı olarak sözleşmesini feshettik. Beşiktaş'a verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Carlos Carvalhal "Günaydın" diyerek basın toplandtısına başladı. Portekizli teknik adam, "Özellikle Beşiktaş taraftarına ve taraftar grubu Çarşı'ya çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş'a gelişimi çok farklı kılan onların bana verdiği destekti. Bir taraftan takımdan ayrıldığım için üzgünüm. Diğer taraftan da geçirdiğim sekiz ayda böyle bir kulübün içerisinde bulunduğum için mutlu ve gururluyum. Bunun sevincini yaşıyorum. Gerçekten herkese yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın bu sene çok zor bir dönem geçirdiğini söyleyen Carvalhal, "Beşiktaş'ın oyuncuları, her zaman üst düzey oyuncular olduğunu gösterdiler. Kulübe bağlılıklarını her zaman kanıtladılar. Burada olduğum süre boyunca bana verdikleri destekten, gösterdikleri profesyonellikten dolayı onlara teşekkür ediyorum. Sadece futbolcular değil, bana destek veren herkese buradan teşekkür ediyorum" dedi.

"Türk halkına teşekkür ediyorum"
"Sadece Beşiktaş için değil Türk halkına teşekkür ediyorum" diyen Portekizli teknik adam, "Türk halkı beni kendi ülkemde yaşıyor gibi hissettirdi. Siz basın mensuplarına da bana yakın, doğru ve saygılı bir şekilde davrandığınız için teşekkür ediyorum. Bana Türk basını kolay değildir demişlerdi ama ben sizlerle iyi anlaştım" ifadelerini kullandı.

Gelecek için de konuşan Carlos Carvalhal, "Yeni yönetimi bir hafta içerisinde tanıdım. Aslında Beşiktaş'ı bu sezonu Aralık - Ocak ve Ocak ayı sonrası dönem olarak iki şekilde değerlendirmek gerekiyor. İlk dönemlerde Beşiktüaş UEFA gruplarından birinci çıkarken, tarihinde en iyisini gerçekleştirdi ve kısa dönemde bir çok maç oynayıp bu seviyeye gelmişken aynı hoca ve oyuncular vardı. Ancak bazen istenildiği gibi gitmedi. Kulüp acil bir şekilde yeni bir enerjiye ihtiyacı vardı. Yeni yönetimi ilk tanıdığım gün aldığım enerji iyi yöndeydi. Yeni yönetimle birlikte kulübe pozitif bir hav ageldi. Yeni yönetimi tebrik ediyorum" diye konuştu.

"Beşiktaş en iyi yerlerde olmayı hakediyor"
Tayfur Havutçu'ya da başarılar dileyen Carvalahal, "Bu sezon için ve önümüzdeki maçlar için ona şans diliyorum. Bu andan itibaren hem yönetim hem Tayfur Hoca'nın bu takımı iyi yerlere getirmek için en iyisini yapacaklarına şüphem yok. Beşiktaş taraftarı her şeyin en iyisini hakediyor. Beşiktaş en iyi yerlerde olmayı hakediyor" şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adam sözlerinin sonunda tekrar taraftara teşekkür ederken, "Taraftarlarla aramda çok ciddi bir empati vardı. Çünkü onlar da benim günümün 24 saatini kulübe harcadımığı biliyorlardı. Herkese çok teşekkür ediyorum. En önemlisi Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. Türkiye'ye ve Türk halkına beni kendi evimde hissettirdikleri için teşekkür ediyorum" diye sözlerini bitirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt