Carlos Carvalhal gösterdiği performans ile parmak ısırtıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Carlos Carvalhal gösterdiği performans ile parmak ısırtıyor.


Yoluna hem lig hem Avrupa hem de Türkiye Kupası'nda devam eden Beşiktaş, vekaleten göreve getirilip yerini sağlama alan teknik direktörü Carlos Carvalhal ile son 4 yılın en başarılı dönemini geçiriyor. Carvalhal, geride kalan 22 haftada 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı ve 45 puan toplayarak son 4 sezonun zirvesine çıktı

ŞAMPİYONLUKTAN İYİ!

Beşiktaş, son şampiyonluğunu yaşadığı 2008-2009 sezonunda dahi Carlos Carvalhal'in elde ettiği puanı elde edemedi. Şampiyonluk yaşadığı 2008-09 sezonuna teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayıp daha sonra Mustafa Denizli ile yoluna devam eden siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de oynadığı ilk 22 maçında 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi elde ederek 42 puan topladı.

EN KÖTÜSÜ SCHUSTER

Beşiktaş'a son 4 sezonda en kötü performansı ise Alman teknik direktör Bernd Schuster yaşattı. Büyük umutlarla takımın başına getirilen ancak alınan istikrarsız sonuçlarla sezonu tamamlayamayan Bernd Schuster 2009-2010'un ilk 22. haftasında sadece 32 puan elde edebilmiş ve zirvenin bir hayli gerisine düşmüştü.

GEÇEN HAFTAKİ GİBİ

Bu arada dünkü idmanda futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Carvalhal, Kayseri karşısında hırslı bir mücadele istedi. Portekizli, "Gaziantep maçının son 30 dakikasındaki gibi istekli ve hırslı olun. Bu maçtan da galip ayrılalım ve yenilmezlik serisini sürdürelim" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt