carew lyonla görüştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
carew lyonla görüştü
alıntıdır



Eyfel kulesi Lyon'a

Fransızlar, Norveçli golcünün peşini bırakmıyor. Başkan Demirören "Carew'i satabiliriz. Ancak 8 milyon euro'dan aşağı olmaz" dedi.

Görüşme doğrudur

Fransa'nın Olympique Lyon ekibinin Carew ısrarı sürüyor. Ülkenin etkili gazetelerinden L'Equipe, Lyon'un Beşiktaşlı John Carew ile her konuda anlaştığını ifade etmesine karşın, Lyon kulübü ise resmi sitesinde henüz kesin bir anlaşmaya varmadıklarını ama Carew'le görüştüklerini doğruladı.

Neden olmasın

LYON'UN basın sözcüsü de, "Evet, Carew ile ciddi bir şekilde ilgileniyoruz" ifadesini kullanırken; başkan Demirören "Satmayı düşünüyoruz, ancak istediğimiz parayı verirlerse. En az 8 milyon euro'yu gözden çıkarırlarsa neden olmasın. Ancak bu yaklaşımla oluşmuş net bir durum yok" dedi.

Temmuz'da İstanbul'dayım

O.Lyon'a transferiyle ilgili olarak Carew teklifi doğrularken "Temmuz'da İstanbul'da olacağım" dedi. Norveçli futbolcu, "O.Lyon'un güzel bir teklifi var. Oldukça ilgililer. Ama cuma günü sağlık kontrolünden geçeceğim diye bir durum yok. Temmuz başında İstanbul'da olacağım. Şu anda teklifi düşünmüyorum. Eğer düşünürsem Beşiktaş yönetimi ile birlikte hareket ederim" yorumunu yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt