Caravelle rekor kırdı

Sponsorlu Bağlantılar

taketticanima

Üye
    Konu Sahibi
Caravelle rekor kırdı
Dünya ekonomik sürüş rekortmeni Gerhard Plattner Yeni Caravelle ile gerçekleştirdiği Hannover-İstanbul yolculuğunu 100 kilometrede 4.8 litre yakıt tüketimi, toplamda 118.7 litre yakıt kullanımı ile başarıyla tamamladı.

Toplamda 35 saatten fazla araç kullandığını belirten Plattner saatte 70.1 kilometre hızla 100 kilometrede 4.8 litre yakıt tüketiminin son derece başarılı olduğunu söyledi. Plattner Hannover'den İstanbul'a 2349 km. yol katederek ulaştı.

Plattner, "en şık ve en ekonomik yolculuğu"na 26 Eylül Pazartesi günü Yeni Caravelle'in üretildiği Hannover'deki Volkswagen Ticari Araç merkezinden yola çıkarak başladı. VW Ticari Araç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bernd Wiedemann, VW Ticari Araç Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Michael Kern, VW Ticari Araç Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erwin Pape, VW Ticari Araç Almanya Satış Bölüm Başkanı Carsten Sars, Doğuş Otomotiv yetkilileri ve fabrika çalışanlarının katıldığı bir törenle Plattner, İstanbul yolculuğuna uğurlandı.
 

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
383
Haydar
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
454
x-scarface
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
329
spy ghost


Üst Alt