Canik Belediye Başkanı Genç Projelerini Çalışanlarına Anlattı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Canik Belediye Başkanı Genç Projelerini Çalışanlarına Anlattı
Samsun'un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Kültür Merkezi'nde verilen yemekte belediye çalışanlarıyla biraraya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu yemeğin ardından Genç, bu ay açılacak yeni hizmet binasının yapısı ve uygulamaya koyulacak sistem hakkında bilgi verdi. Belediyelerin halka en yakın kamu kurumları olduğuna işaret ederek, "En önemli sorumluluğumuz, ilçemizde yaşayan ya da çalışan vatandaşlarımızın hayat standartını yükseltmektir." dedi.
21. yüzyılın şehirlerin yüzyılı olacağını belirten Başkan Genç, "Bunu teknolojiyle başaracağımıza, daha ileriye de teknolojiyle götüreceğimize inanıyoruz. Bu yüzden akıllı belediyecilik ve akıllı şehir kavramlarını önemsiyoruz. Akıllı belediyecilikle teknolojiyi her katmanda ve eşit şekilde vatandaşımızın hizmetine sunmayı, vatandaşlarımızın hizmetlere kesintisiz erişimini sağlamayı amaçlıyoruz. 2019 yılına kadar ulaşım, güvenlik, sağlık, konut, su, enerji ve eğitimdeki teknolojik ilerlemelere hızla ayak uydurup halkın erişebileceği çizgiye indirgeyeceğiz. Bunun sonucunda var olan otomasyon sistemlerimizi sürekli ve değişimin getirdiği yeniliklerle işleterek, kalıcı akıllı şehir olma amacına ulaşacağız." diye konuştu.
İŞ SÜREÇLERİ AKILLANIYOR
Yeni hizmet binasında bürokrasiyi azaltacak ve vatandaşların işlerini kolaylaştıracak sistemleri uygulamaya koyacaklarını belirten Genç, "Elektronik Bilgi Belge Arşiv Yönetim Sistemi (BBAYS) ile belediyemizin iş süreçlerini akıllandırıyoruz. İş akışlarını tümüyle elektronik ortamda yürütmeyi, takip etmeyi ve sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Bu sistem sayesinde yeni hizmet binamızda konforla beraber işgücü, zaman ve enerji tasarrufu da sağlanacak. Belediyecilik yerelle evrenseli, tarihle bugünü eşzamanlı olarak kucaklayabilmektir. İşte biz bunu başarıyoruz." dedi.
Canik Belediyesi'nin başarısının altında ekip ruhunun yattığını ifade eden Osman Genç, şunları söyledi: "Biz genç bir ekibiz. Hepimizin fikri, enerjisi belediyemizi, ilçemizi ve dolayısıyla şehrimizi daha ileriye taşıma noktasında çok önemli. Belediyecilik bir hizmet işidir. Bizi diğer kurumlardan ayıran özelliğimiz halka yakın olmamız, onların bir sıkıntısını, sorununu çözerek yüzlerini güldürmemizdir. Hedefimiz mutlu toplum, mutlu şehir."





- - - Eklendi - - -

bende diyorum Ckm nin önünde neden arabalar doluymuş diye :D
 


Üst Alt