Çeşitli Candy Crush Soda Saga Hilesi iPhone ve iPad l Tüm Sürümler için Geçerli

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Candy Crush Soda Saga Hilesi iPhone ve iPad l Tüm Sürümler için Geçerli
Dünyanın en çok oynanılan mobil oyunları arasında yer alan Candy Crush Saga, Soda serisi ile birlikte karşımızda. Candy Crush Soda Saga iOS, iPhone ve iPad hilesi ile birlikte tüm bölümleri kolayca geçebiliyorsunuz.

Candy Crush Soda Saga'nın yayınladığımız bu hilesi ile birlikte altın barları ve sınırsız lolipop imkanına erişebiliyorsunuz.

İlk olarak oyunun arka planda çalışmasını engelleyin yani oyunu tamamıyla kapatın. Daha sonra eklentideki RAR dosyasını indirip, hileyi RAR'dan çıkarın. Çıkan dosyayı iTools yada iFunbox yardımı ile var/mobile/Applications/Candy Crush Soda Saga/Documents dizinine atın. Hem hilenin hemde oyunun büyük keyfini yaşayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bi yardımcı olda yapalım kardeş
 
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Yoktur
 

Masalara

Üye
hacı abi ben iTools açtıgımda ''/mobile/Applications/Candy Crush Soda Saga/Documents'' dizini diye birşey çıkmıyor. Applictionsa girdigimde oyun görünüyor ama dosya içeriğine erişemiyorum bir el atın abi şu işe yol gösterin canını yidiklerim
 

veyselapr

Üye
Aynen ''/mobile/Applications/Candy Crush Soda Saga/Documents'' dizini diye birşey çıkmıyor. Applictionsa girdigimde oyun görünüyor ama dosya içeriğine erişemiyorum , Allah aşkına yardım edebiliçek bi insan yok mu Forum'da ?
 


Üst Alt