Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çakma blackberry 9800 torch yardım
Sponsorlu Bağlantılar
ADİGE_ES
Üye
Konu Sahibi
çakma blackberry 9800 torch yardım
merhaba,
çakma blackberry torch telefonum var ayarlarını bilmiyorum,wi-fi,internet,feys,navigasyon,skype,
bu uygulamalarla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar kalırım
merhaba,
çakma blackberry torch telefonum var ayarlarını bilmiyorum,wi-fi,internet,feys,navigasyon,skype,
merhaba,
arkadaşlar bende de aynı telefon var önce hattınızın internet ayarlarını yapın wodafone türkcell weya awea sitesinden de yapabilirsiniz ayarlar qeldikten sonra etkinleştirin uygulamaya qelin ağ profilinden internet ayarını seçin we bağlanın. kendikimi tarfi edeyim size wodafone sitesinden cihaz ayarları sayfasına qirdim internete acık olan nokia N97 modelinin ayarlarını telefonuma yolladımm ayarları yükledim hizmetler>internet hizmeti>ayarlar>sim seç ve kaydet >profillere qir> ordan wodafone internet i seç>seçenek>hesabı etkinleştir> burdan cık bir uygulamaya qel seçenek> profili>profil modu(kullanıcıya özel yap)> sim i seç>kullandıqın sim için aşağıdan wodafone internet i seç>tamam a bas ve uygulamaya qir wlan kullanacaksan wlan ı seç boylece baqlanabilirsin bende sorunsuz çalışıyor
yalçınakgül
Üye
arkadaşlar ben çin blackberry torch u bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanmak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum lütfen acil yardım
cakabey52
Üye
aynı olayı bende yapmak istiyorum ama bilen yok herhalde