Büyüksün Cim Bom: 76-52

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Büyüksün Cim Bom: 76-52


Ergin Ataman’ın iddialı oluşu, hırsı, takıma ve taraftara çok olumlu yansıyor. Hiç geri atmayan, sürekli iddiasını ortaya koyan karakteri dünkü inanılmaz ortamı yarattı. Bir hafta önce 25 sayı farkla yenildikleri Kuban’ı, daha farklı yeneceklerini iddia etmişti Ataman. Nitekim bir ara 27 sayıyı gördüler ama son saniyede hakem faulu çalmayınca 24’te kaldılar. Grup liderliği fazla önemli değil. Ama Galatasaray Medical Park, istediği zaman neler yapabileceğini gösterdi, hem de bu kupanın en büyük favorilerinden birine karşı... Sis nedeniyle Krasnador’a gidememişler, ertesi gün uçaktan iner inmez yorgun argın maça çıkmışlardı. Şartlar eşit değildi. Ama dün, eşit şartlarda oynanan maçı Sarı-Kırmızılılar, eze eze kazandı. Eruocup’ta ikinci tur biletini yüzde 99 cebine koydu.

Fark 27 oldu

Maça müthiş savunma yaparak başlayan, ilk 5 dakika potasını sayıya kapayan Cim Bom, Macvan’ın etkili oyunuyla 11-0’ı yakaladı. 7’de Cenk’in üçlüğüyle skor 19-4 oldu. Çeyrek 21-12 bittikten sonra, Ersin ve Furkan’ın çember altı sayıları ile kontrollü bir şekilde arayı açan Galatasaray, devreyi de 42-25 galip bitirdi.

Hawkins gününde değildi

3. periyot Hawkins’in son saniye üçlüğü ile 62-40 sona ererken, Engin’in üçlüğü ile 35.20’de 27 sayılık farka ulaşıldı: 69-42. Calathes’in sayıları farkı Kuban’ın istediği seviyeye çekerken son saniyede Hawkins’e yapılan faul ‘es’ geçilince maç da 76-52 sona erdi. 15’te 4’le oynayan Hawkins de gününde olsaydı, skor çok daha farklı yerlere gelebilirdi. Sakatlıktan yeni dönen Domercant’ın tekrar dizinden sakatlanması gecenin tek kötü yanıydı.
 


Üst Alt