bütün sim kart programları

Sponsorlu Bağlantılar

nicin09

Üye
eline sağlık

cperdal

Üye
slm ark bana yardımcı olabılırmısın bana yurt dısından bır samsung d 600 geldı bunu bır ark verdım actırması ıçın o arkadasta ıllegal actırmıs telefon 3 ay sonra kapandı bu IME numarasını nasıl sılerım eskı halıne nasıl gelır orjınal halıne veya bunu nasıl cozecegım bana yardımcı olabılırmısın ark sımdıden tesekkur ederım yada IME numarasını oradan nasıl sılerım ve eskı IME numarasını yukleme yapabılme sansım varmı lutfen yardımmmm

Chops

Chops

Üye
saoll

furemen

Üye
teşekkürler.ellerine sağlık..

yunus3787

yunus3787

Üye
Paylaşım için teşekkürler..

tankaya

Üye
arkadaslar bu sım kartlar nerede satılıyor
sım kart okuyucu cok ama kar bulamıyorum

ankopat00

Üye
Arkadaşlar Kolay Gelsin.
Gsm Sim Kart Okma Devresi Yaptım.Ancak Bu Devre Çok Sorunlu Çalışan Bir Devre. Sim plus Olan Kartlarıda Okuyabiliyor Ancak Çok Basit Hata Alabiliyorsunuz. Yapacak Arkadaşların Haberi Olsun ..:)

dargin11

Üye
arkadaşlar programlar virüslü haberiniz olsun sadece simscan2 temiz diğerleri virüslü. Symantec endpoint antivirüs var bende hepsini sildi.

turan ahmet

turan ahmet

Üye
eline sağlık:ehegüzel hareket:ehe

assault79

assault79

Üye
değerli arkadaşım benim yapmak istediğim şey .sim kartımı bilgisayara kopyalayıp bilgisayardan kontür transferi vs gibi işlem yapabilirmiyim

--------------- Ekleme ---------------

değerli arkadaşım benim yapmak istediğim şey .sim kartımı bilgisayara kopyalayıp bilgisayardan kontür transferi vs gibi işlem yapabilirmiyim

cem532

cem532

Üye
tşk ya kanka bana yardım ederswmın beceremdım

delimirkan

Üye
eline sağlık. çok güzel bir şekilde anlatmışsın ama. artık bu silvercard lardan bulamıyorum nereden bulabileceğim konusunda bir fikriniz var mı . ya da siz de mevcut mu

ALPARS™

ALPARS™

Üye
telefona sım kart takmadan çalıştıran proğram varmı

habilgsm

Üye
eline sağlık bakalım

ttgg

ttgg

Üye
kardeş eline sağlık

nejdetsev

Üye
Teşekkürler paylaşımınız için....

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya silver card tam olarak neki ya

akami

Üye
tsk ekselans aydınlatıcı olmuş

muhtarturk

Üye
teşekkürler

A1234567A

A1234567A

Üye
teşekkürler de pc de sim krt girişi olmadıktan sonra ne işe yarıcakki?

Takipçi Satın Al

Üst Alt