Busquets: "Alışılmış şekilde oynayacağız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Busquets: "Alışılmış şekilde oynayacağız"
Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda Chelsea ile karşılaşacak Barcelona'nın yıldız orta saha oyuncusu Sergio Busquets, Londra'da alışık oldukları oyun sistemlerini değiştirmeyeceklerini söyledi.

The Daily Mirror'a konuşan Busquets, "Bizim mücadelemiz atmosferi unutarak oyun sistemimizi ve taktiğimizi sahaya yansıtmak olacaktır. İkinci maçın daha kolay geçmesi için gol veya goller bulmalıyız. Chelsea çok büyük bir kulüp. Böyle maçların net favorileri olmaz. İnsanlar bizi favori olarak görse de finale çıkmak için en iyi şekilde odaklanmalıyız." şeklinde konuştu.

Takım arkadaşı Lionel Messi'nin tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu düşünen 23 yaşındaki oyuncu, "Messi şu anda dünyanın en iyi oyuncusu. Bu tartışılmaz bir gerçek. Rakiplerimize korku vererek bizi avantajlı duruma geçiriyor. O bizim için büyük bir şans. Messi'nin performansı gerçekten inanılmaz. Daha önce İngiliz takımları Chelsea, Arsenal, Manchester United onun olağanüstü performansına şahit olmuşlardı." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Chelsea ile Barcelona bugün 21.45'de karşı karşıya gelecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt