Bursaspor adeta tel tel dökülüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bursaspor adeta tel tel dökülüyor
Bursaspor, kazandığı şampiyonluğun ardından bu sezona da çok iyi başlangıç yapmasına karşın, son 6 haftada adeta ''tel tel'' dökülüyor.









2009-2010 sezonunda elde ettiği şampiyonlukla ''devrim'' denilebilecek nitelikte başarı elde eden, bu sezona da yine ''şampiyonluk'' parolasıyla başlayan yeşil-beyazlı takım, ligin 6. haftasından itibaren inişe geçti. Bursaspor, ilk maçta sahasında Konyaspor'u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlarken, daha sonra güçlü rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 2-0, ardından da yine deplasmanda Sivasspor'u aynı skorla yendi.
Üçüncü hafta Eskişehirspor'u evinde 2-1'lik skorla geçen Bursapor, olaylar nedeniyle tatil edilen Gaziantepspor maçında da TFF'nin kararı sonrası 3-0 hükmet galip sayıldı. Yeşil-beyazlı takım, sahasında Bucaspor karşısında 1-0'lık skorla aldığı galibiyetin ardından ''duraklama'' dönemine girdi.
Önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda golsüz berabere kalan Bursaspor, daha sonra konuk ettiği Kardemir Karabükspor ile de 2-2 berabere kalarak 2 haftada 4 puan yitirmiş oldu.
Ankaragücü'nü deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Bursaspor'un çıkışa geçeceği düşünülüyordu, ancak beklenen olmadı. Fenerbahçe ile sahasında 1-1 berabere kalan ''Timsahlar'', Medical Park Antalyaspor deplasmanında 2-0 yenik durumdan durumu 2-2'ye getirdi, ancak galibiyete ulaşamadı.
Bursaspor, ''çıkışın başlangıcı'' olarak gördüğü Trabzonspor maçında ise bir anlamda hezimete uğradı. Rakibinin 5. ve 16. dakikalarda Jaja ile bulduğu gollere karşılık veremeyen yeşil-beyazlı takım, hem sahadan puansız ayrıldı hem de ''yenilmezlik'' unvanını bu maçta bırakmış oldu.
Ligin ilk 6 haftasında elde ettiği 6 galibiyetle 18 puan kazanmayı bilen Bursaspor, sonraki 6 haftada ise 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak sadece 7 puan toplayabildi.
Bursaspor'un sezon başından bu yana oynadığı maçlar ve elde ettiği sonuçlar şöyle:
Bursaspor-Konyaspor........................: 1-0
Galatasaray-Bursaspor......................: 0-2
Sivasspor-Bursaspor........................: 0-2
Bursaspor-Eskişehirspor....................: 2-1
Gaziantepspor-Bursaspor....................: 0-3 (hükmen)
Bursaspor-Bucaspor.........................: 1-0
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Bursaspor...: 0-0
Bursaspor-Kardemir Karabükspor.............: 2-2
Ankaragücü-Bursaspor.......................: 1-5
Bursaspor-Fenerbahçe.......................: 1-1
Medical Park Antalyaspor-Bursaspor.........: 2-2
Bursaspor-Trabzonspor......................: 0-2
 
kpln04

kpln04

Üye
bence düzeleceklerdir şampiyonlar liginin morel bozukluğudur o bittikten sonra düzelirler bursa trabzon ve beşiktaş arasında geçer yarış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt