Bursa Manisa'yı 10 dakikada bitirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bursa Manisa'yı 10 dakikada bitirdi
Bursapor sahasında konuk ettiği Manisaspor'u ilk 10 dakika içinde bulduğu gollerle mağlup etti...














Süper Lig'in 30. haftasında Bursaspor sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 3. dakikada Volkan Şen ve 9. dakikada Sercan Yıldırım'ın ayağından bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı...

Süper Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret kalan Timsah, Manisaspor önünde kendine geldi. Atatürk Stadı'nda fırtına gibi esen son şampiyon, ligi 3. bitirerek, Avrupa'ya 1 ön eleme daha az oynayarak gitmek için avantaj yakaladı.
Stadı tıklım tıklım dolduran taraftarının önünde karşılaşmaya müthiş başlayan ev sahibi ekip henüz 3. dakikada golü buldu. Sol kanattan müthiş gelen Volkan'ın çevirdiği topu Sercan tek vuruşla ağlara göndererek Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.
Dakikalar 9'u gösterirken bu kez sağdan Batalla'nın çevirdiği topta, çok şık bir topuk vuruşuyla ağları sarsan Ömer Erdoğan farkı ikiye çıkardı.
Ancak Manisaspor'un çabuk pes etmeye niyeti yoktu. 21'de Simpson'dan harika bir pas alan Mehmet Güven, güzel bir vuruşla farkı bire indirdi. İlk yarının sonuna kadar beraberlik için baskı kuran Ege temsilcisi, özellikle 45. dakikada Isaac'le bir pozisyon daha yakalasa da golü bulamayınca devreye 2-1 geride girdi.
İkinci yarıda da tempo fazla düşmezken oyun hakimiyeti ortadaydı. Skor avantajını kullanmak isteyen Bursaspor, topu ayağında tutmaya çalışırken 72'de ikinci sarı kartı gören Yiğit İncedemir, Manisa'yı 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olamyınca karşılaşma Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla 55 puana yükselen Bursaspor, 3. sıradaki yerini korurken Manisaspor 36 puanda kaldı.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
229
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
231
DiaBLoS


Üst Alt