Bursa cephesinden cezalara sert tepki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bursa cephesinden cezalara sert tepki
İbrahim Yazıcı, olaylar nedeniyle iptal edilen Bursa-Beşiktaş maçıyla ilgili TFF'nin aldığı kararı çok ağır bulduklarını söyledi.














Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bursaspor'a, 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama, 3-0 hükmen mağlubiyet ve 3 deplasman maçına da seyirci götürememe cezası vermesinden sonra konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "Bu kadar ağır bir cezayı hak etmedik" dedi.
Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle 5 maç tarafsız sahada oynama cezası alan ve 3-0 hükmen mağlup ilan edilen Bursaspor'un kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, cezaya itiraz için gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi.
Bu cezayı hak etmediklerini belirten Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Böyle bir cezası ne hak ettik, ne de bekliyorduk. Çok ağır bir ceza. Tabi kararın bize tam bir metni ulaştıktan sonra gerekli girişimleri yapacağız. Bursa bu ceza hak etmedi" diye konuştu.
Lütfi Arıboğan'ın cezayı açıklamadan önce yaptığı, "Bu ceza Bursa veya Bursaspor'a verilen bir ceza değildir" ifadelerini de değerlendiren Yazıcı, "Lütfi Arıboğan'ın kendi görüşüdür. Bence bu ceza olayları daha da tırmadırır. Hiçbir talimatnamede böyle bir ceza yok, daha önce böyle bir örnek yok. Bursaspor burada ne yapmıştır? Maçı oynatmamak için senaryo mu yazmıştır? Bursaspor maçı oynamak istedi. Emniyet güçleri Beşiktaş'ı getirememiş. Biz sahanın içinden ve kapısından sorumluyuz. Bu karar için gereken itirazları yapacağız" şeklinde konuştu.
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Az bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Cevap
2
Görüntüleme
354
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
292
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
403
DiaBLoS


Üst Alt