Bursa Belediye'den çelme yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bursa Belediye'den çelme yedi
Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor konuk ettiği Belediye karşısında ummadığı bir skorla sahadan ayrıldı..








Bursaspor, 3 puan parolasıyla çıktığı maçta İBB'ye diş geçiremedi. Rakibiyle yaptığı son 4 maçta puan kaybeden Timsah, zirve yarışında ağır bir yara aldı.


Hafta içinde kulübe yapılan mali incelemeler ve Sercan Yıldırım'ın transferindeki aksaklıkları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Timsah, taraftarlarına beklediği galibiyeti hediye edemedi. Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Gökçek Vederson ve Volkan Şen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
Sağlam, Vederson'un yerine Mustafa Keçeli'yi, Volkan'ın yerine ise Altidore'yi ilk 11'de sahaya sürdü. Kaptan Ömer Erdoğan da Sağlam tarafından yedek soyunduruldu.
Yeşil beyazlılar tek kalede oynadığı ilk yarıda golü kısmetiyle buldu. 36. dakikada Altidore kalye gönderdiği top savunmadan sekip Batalla'nın önünde kaldı, Arjantinli oyuncu tek vuruşla ağları havalandırdı. İBB ise hücum anlamında pek fazla varlık gösteremediği ilk yarıda Tevfik Köse ile net bir fırsatı harcadı.
İkinci yarının ilk diliminde Bursaspor oyununun kontrolünü elden bırakmadı. Ancak 65. dakikada bir anlık konsantrasyo kaybı pahalıya patladı. İbrahim Akın sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, İskender topu altıpas içine indirdi, Efe gelişine vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu: 1-1
Kalan dakikalarda İBB kontrataklarla tehlikeli olurken, Bursaspor'un da baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Sahasında son 2 maçta puan kaybı yaşayan Bursaspor 49 puana çıktı. İBB ise haftayı 34 puanla tamamladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS


Üst Alt